Dev maç bugün...

Güncelleme Tarihi:

Dev maç bugün...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 14:31

Barcelona ile Bayern Münih'in oynayacağı Şampiyonlar Ligi Yarı Final mücadesi bir anlamda Messi ile Götze ve Müller arasında Dünya Şampiyonası final maçının rövanşı olacak. Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçı bugün İspanya'da Barcelona ile Bayern Münih arasında oynanacak. Maç Saat 20.35'de başlıyor. Maçı ZDF canlı yayınlayacak.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bugün Barcelona ile Bayern Münih oynayacak. İspanya’daki maçın başlama Saati 20.45. Karşılaşmayı Alman İkinci Kanalı ZDF canlı yayınlayacak. Barcelona’nın yıldızı Messi için bu karşılaşma bir bakıma rövanş maçı olacak. Arjantin, Messi ile Brezilya’da düzenlenen FİFA 2014 Kupası finalinde Müllerli Almanya’ya Götze’nin attığı golle 1-0 yenilip şampiyonluğu kaçırmıştı.

Temmuz ayında Müller ve Götze’ye karşı dünya şampiyonası finali oynayan Messi, bugün Barcelona formasıyla Bayern’li iki futbolcuya karşı yine sahaya çıkacak. Maçta Barcelonalı Messi’nin sergileyeceği performansla dünya şampiyonası finalini kaybettiği iki futbolcudan bu kez intikamını alıp almayacağı merak edilen en büyük soru. Messi’ye intikamını alması için bu kez Neymar, Suarez, İniesta ve Dani Alves gibi futbolcular da yardımcı olacak.

Lewandowski’de kırık

Dev maç öncesi Bayern Münih sıkıntılı. Alman ekibi yıldız futbolcularının sakatlıklarından dertli. Bayern Münih’in Hollandalı yıldızı Robben, Fransız futbolcu Ribery ve Avusturya milli takım forması giyen Alaba sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı. Polonyalı golcü Lewandowski ise bugün oynayabilecek. Polonyalı golcünün burun kemiği kırık olduğu için sahaya maskeyle çıkması bekleniyor. Bayern Münih’in maçtaki en büyük kozu ise Müller olacak. Ancak Müller’in son haftalarda gol atamaması Pep Guardiolayı kara kara düşündürüyor. Guardiola’nın diğer yıldız futbolcu Götze’yi de formsuzluğu nedeniyle sonradan oyuna alması bekleniyor.

Messi ve Neymar...

İspanya’nın dünya devi Barcelona ise Bayern Münih karşısında ideal ilk 11’i ile sahaya çıkacak. İspanyol takımının en büyük kozları ise yine forveti olacak. İleri üçlüde Suarez, Messi ve Neymar yine birlikte sahada olacak. Üç futbolcunun bu sezon toplam attığı gol sayısı ise yüzü aştı. Guardiola üçlüyü tutmak için defansta Boateng, Benatia, Rafinha ve Bernat’a görev verecek dörtlüye destek olması için de orta sahada Alonso, Schweinsteiger ve Thiago’yu oynatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!