Demba Ba: "Futbolu bırakmayacağım!"

Güncelleme Tarihi:

Demba Ba: Futbolu bırakmayacağım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 09:49

Beşiktaş'tan Shanghai Shenhua'ya transfer olan Senegalli forvet Demba Ba, Çin Süper Lig'nde oynadığı maç sırasında kırılan ayağı nedeniyle futbolu bırakmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Demba Ba, geçirdiği kritik ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Çok kötü bir sakatlık geçirdim ama biliyorum ki bunun üstesinden geleceğim. Kariyerimi burada noktalamayacağım, bundan emin olabilrsiniz." dedi.

Demba Ba: Futbolu bırakmayacağım

Tam bir ameliyat olmadığını sadece bir operasyon geçirdiğini söyleyen Demba Ba, "Doktorlara beklemeleri gerektiğini, sadece ön operasyon yapmalarını söyledim. Avrupa'ya gideceğim ve ihtimalleri öğreneceğim. Birkaç büyük doktorla randevu ayarladım. Fransa'da olunacak ameliyatlarda dönüş süresi daha kısa verildi. Ben de Avrupa'da ameliyat olmaya karar verdim." sözleriyle konuşmasına devam etti.

Haberin Devamı

Demba Ba: Futbolu bırakmayacağım

Hatem Ben Arfa'nın benzer bir sakatlıktan çıkarak çok sağlam bir şekilde geri döndüğünü hatırlatan Demba Ba, "Aynı sakatlıktan daha güçlü dönen oyuncular var. Kariyerimin başında da benzer bir durum yaşamıştım ve daha iyi olmuştum. Bu sefer de aynısı olacak. Burada sezon kasım ayında bitiyor ve yeni sezon mart ayında başlıyor. Ben de yeni sezona yetişebilmek için elimden geleni yapacağım." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 Bu sezon harika bir form durumu yakalayan Demba Ba, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmadan önce 18 Çin Süper Ligi maçında 14 gol atmayı başarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!