Çocuk istemeyen 9 ünlü

Güncelleme Tarihi:

Çocuk istemeyen 9 ünlü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 09:36

Yeni anne ve baba olan ünlülerin haberleri birbirini kovalarken, onlardan hiç kimse söz etmiyor: Çocuk sahibi olmak istemeyen ünlüler...

Haberin Devamı

İşte baba veya anne olmayı düşünmeyen ünlüler:

1 - Avustralya Daily Telegraph gazetesine demeç veren George Clooney, yakın arkadaşının altı çocuk sahibi olduğuna dikkat çekerek, "babalık bana göre değil" demişti. Yakında nişanlısı Amal ile evlenen Clooney'nin, bu konuda fikrini değiştireceği merak konusu.

2 - Cameron Diaz, bu yılın başında katıldığı bir programda "bizim nasıl olsa bir kızımız var" diyerek, meslekdaşı Drew Barrymore’ın ikinci kızı Frankie'yi kendi çocuğu gibi gördüğünü açıkladı. Daha sonra “Esquire” dergisine konuşan Diaz, “İnsanları korumayı seviyorum, ancak anneliğe hiç bir zaman yakın hissetmedim" dedi.

3 - ABD'nin en tanınan isimlerden Oprah Winfrey, 14 yaşında bir oğlan çocuğu doğurdu ancak Winfrey, bebeğin ölümü ile biten annelik heyecanını bir daha yaşamak istemedi. Anne olmadığı için pişmanlık duymadığını, hatta çocuk sahibi olmayı asla düşünemdiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

4 - 'Bridget Jones' filmleri ile ünlenen oyuncu Renée Zellweger, evlense de çocuk istemediğini açıkladı.

5 - Önce aşk, sonra evlilik, çocuk ise söz konusu bile olamaz. Portia de Rossi ile evli olan eşcinsel oyuncu Ellen DeGeneres, yazdığı kitabında "çocuk istemiyoruz, zaten evimizde fazlasıyla cam var" ifadelerine yer verdi.

Çocuk istemeyen 9 ünlü

6 - Hollywood'un başarılı isimlerinden olan Helen Mirren, bu yaz verdiği bir röportajda hayatı boyunca işine öncelik tanıdığını belirterek, "çocuk konsunda ne bir istek, ne de özlem duydum " diye konuştu.


7 - Mad M

Çocuk istemeyen 9 ünlü
en dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Jon Hamm, dizide üç çocuğu olan bir babayı canlandırsa da gerçek hayatta bu görevi üstlenmekten çekiniyor. 2012 yılında verdiği bir demeçte, "korkunç bir baba olurdum" dedi ve çocuklu meslekdaşların sabah sete nasıl gelebildiğine şaşırdığını dile getirdi.

Haberin Devamı


8 - Oyuncu ve stand up şovu ile tanınan Margaret Cho kaleme aldığı bir yazıda, "birini bu kadar çok sevmekten korkuyorum" ifadelerine yer verdi.

9 - Ünlü "Sex and the City" starı Kim Cattrell, eksiden anne olmayı düşündüğünü, ancak şimdiki çocuksuz halinden memnun olduğunu açıkladı ve "çocuk severim, ama fazla vakit geçiremem. Onları tatlı ve eğlenceli bulsam da sonra başım ağrıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!