Çıplaklık varsa onlar yok

Güncelleme Tarihi:

Çıplaklık varsa onlar yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 10:26

'Grinin Elli Tonu'nunda oynayacağı açıklanan Charlie Hunnam fikrini değiştirdi. Hunnam, 'çıplak rolleri' reddeden ne ilk ne de son oyuncu...

Haberin Devamı

Charlie Hunnam daha önce duyurulduğunun aksine çok satan roman ‘Grinin Elli Tonu’nun sinema serisinde oynamayacağını açıkladı.

Bu, ilk kez reddedilen bir kalburüstü rol değil. Hunnam seride oynasaydı muhtemelen birkaç sahnede tamamen çıplak olacaktı.

Hollywood yıldızlarının bir kısmının kamera önünde çıplak olmak istemedikleri için önemli rollerden vazgeçmişlikleri var...

Jake Gyllenhal, ‘The Dreamers’daki (Düşler, Tutkular ve Suçlar) Matthew rolünü yönetmen Bertolucci’nin ‘Jack’in çıplak görünmesi‘izleyen için bir işkence olacağı’ açıklamasının ardından reddetmişti.

Natalie Portman 1997’de yeniden çekilen Adrian Lyne’in ‘Lolita’sında oynamayı ‘ cinsellik anlayışına uygun düşmediği’ gerekçesiyle reddetmişti.

Diana Lane’in ismi ‘Pretty Baby’deki (Güzel Bebek) Violet karakteri için geçmişti fakat rolü Brooke Shields almıştı. Lane 1980’de verdiği bir röportajda, çıplak sahnesi olan küçük bir kız olarak tanınmak istemediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Michelle Pfeiffer ise ‘Basic Instinct’in (Temel İçgüdü) Catherine Tramell’i olmayı reddetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!