Chelsea'ye 'küçük takım' dedi

Güncelleme Tarihi:

Chelseaye küçük takım dedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 11:26

Premier Ligde haftanın maçı olan Manchester City, Chelsea karşılaşmasında sonucun 1-1 bitmesi futbolseverleri hayal kırıklığına uğratırken Manchester City menajeri Pellegrini bu sonucu Chelsea'nin oynadığı defansif futbola bağladı.

Haberin Devamı

Pellegrini maç sonu değerlendirmesinde " Bence biz bugün 90 dakika boyunca defans yapmaya çalışan küçük bir takımla karşılaştık" diyerek Mourinho'nun Chelsea'ye oynattığı futbol şeklini eleştirdi.

Açıklamalarının devamında Chelsea'yi eleştirmeye devam eden Şilili teknik adam "Bu şekilde futbol oynayan takımları sevmiyorum. Bütün maç boyunca kendi yarı sahalarında 10 kişi defans yaptılar buldukları tek kontra atakta gol atıp tekrar 10 kişi defans yapmaya devam ettiler. Böyle futbol olmaz" şeklinde konuştu.

Kendi takımının oynadığı futbolu da öven Pellegrini "Maç boyunca futbol oynamak isteyen takım bizdik. 10 kişi kalıp 1-0 geride olmamıza rağmen atak futbol oynamaya gol aramaya devam ettik ve son dakikada olsa 10 kişi defans yapan bir takıma gol atabilmek güzel" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Premier Ligde 5. hafta maçında Chelsea deplasmanda Manchester City ile 1-1 berabere kalarak ligdeki liderliğini devam ettirdi. Mourinho'nun takımı 5 haftada 13 puan toplayarak namağlup bir şekilde lider. Geçen sezonun Premier Ligi şampiyonu Manchester City ise 5 hafta sonunda topladığı 8 puan ile 6. sırada.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!