Cani anne ilk duruşmada vahşeti anlattı

Güncelleme Tarihi:

Cani anne ilk duruşmada vahşeti anlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 14:26

Almanya’nın Coburg kentinde yargılanmasına başlanan 45 yaşındaki Andrea G., çocuklarını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Andrea G.’nin yazılı ifadesini mahkemede avukatı okudu. Avukat öldürülen çocuk sayısıyla ilgili olarak, “İki, üç hatta dört de olabilir” dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Bavyera Eyaleti sınırları içinde kalan Wallenfels’deki bir eve taşınan kiracı, evin bazı bölümlerinde bebek kemikleri bulunca polise haber vermişti. Evi arayan polis, sekiz bebek cesedi ve kemikleri bulmuştu.
Geçen yıl ortaya çıkan bu vahşetin ardından hakkında iddianame hazırlanan öldürülen bebeklerin annesi 45 yaşındaki Andrea G., ile 55 yaşındaki kocası dün ilk kez mahkemeye çıkarıldı. Karı-kocanın 2003 ila 2013 arasında sekiz bebeği dünyaya geldiği, bu bebeklerden dördünün doğumdan sonra öldürüldüğü belirlendi. Diğer dördünün akıbeti ile ilgili ise somut bir bilgiye ulaşılamadı. İddianameye göre kadın sekiz çocuktan dördünü öldürdü... 

BEBEK ÖLÜ MÜ DOĞDU, O MU ÖLDÜRDÜ?
Cinayetler sırasında eşi de ona yardım etti. Avukat, müvekkiline ait ifadeyi okurken, ilk bebeğin nasıl öldüğüyle ilgili ayrıntılı bilgi de verdi. Avukat, “Andrea G. öldürülen ilk bebeği ayakta doğurdu. Bebek yere düştü. Göbek bağı koptu. Bebek ölü mü doğdu yoksa doğduktan sonra mı öldü Andrea G. hatırlamıyor. Havlu ile bebeği kuruladı. Cesedi saunada mı yoksa çatı katında mı sakladı onu da bilmiyor. Daha sonra yedi bebek daha dünyaya geldi. Kocası durumu biliyordu ancak hiçbir şey yapmadı” dedi.
Çiftin üç çocuğu daha var. Evde geçen yıl bebek cesetlerinin bulunmasından sonra gençlik dairesi üç çocuğu aileden almıştı. Karı-kocanın yargılandığı mahkemenin beş duruşma sonrasında sonuçlanması öngörülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!