Çalhanoğlu sırrını verdi

Güncelleme Tarihi:

Çalhanoğlu sırrını verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 13:46

Hakan Çalhanoğlu, UEFA.com'a, rakip kalecilerin korkulu rüyası haline gelen frikik vuruşlarıyla ilgili sırrını açıkladı.

Haberin Devamı

A Milli Takımımız’ın ve Bayer Leverkusen’in yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu, UEFA.com’a, rakip kalecilerin korkulu rüyası haline gelen frikik vuruşlarıyla ilgili sırrını açıkladı.

Hakan, “Topun başına geçtiğimde sadece barajı geçmeye çalışıyorum. Topa yeterince iyi vurduğumda da gol oluyor. Bazı frikik uzmanlarını seyrediyorum. David Beckham ve Juninho gibi isimlerden öğrenecekleriniz var. Onlara bakarak, ben de kendi tekniğimi geliştirmeyi başardım” yanıtını verdi.

Çalhanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kariyerimde geldiğim noktadan çok mutluyum. Her futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ve en iyi takımlara karşı mücadele etmek ister. Bunun için çok çalıştım ama çalışmaya devam etmek ve oyunumu geliştirmek zorundayım"

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Türkiye Milli Takımı’nın orta sahasında da görev yapan 21 yaşındaki futbolcu, mevkisiyle ilgili ise "Defansif orta saha, sol kanat ya da forvet arkası olmak üzere birkaç farklı pozisyonda oynayabiliyorum. Her zaman en iyisini vermeye ve teknik direktörün benden beklediklerini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!