Burç yorumları 23.07.2015

Güncelleme Tarihi:

Burç yorumları 23.07.2015
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 10:22

Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Kendinizi yeterince yaratıcı, akıllı veya doğru planları yapabilir durumda bulmuyorsanız, elinizdeki olanakları veya sahip olduğunuz şeyleri hayatınıza veya pozisyonunuza daha iyimser bakmanızı sağlayacak şekilde yeniden düzenlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Boğa
Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda önemli adımlar atabileceğiniz günlerdesiniz. Yakın gelecekte, bu konularda harcayacağınız zaman ve enerjinin boşa gitmediğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

İkizler
Önerileriniz, davetler veya yapacağınız teklifler geri çevrilmeyecektir. Dolayısıyla, tüm sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanıp isteklerinizin gerçekleştirilmesi bekleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yengeç
Uzun zamandır üzerinde yoğunlaştığınız ya da uzun zamandır olmasını istediğiniz ticari veya yaratıcılık gerektiren başlıklarda adlandırılabilecek konularda belli girişimlerde bulunabilir, sıcağı sıcağına olayların üzerine gidebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Aslan
Özel yaşamınızı veya ailenizi istediğiniz yönde değiştirebileceğiniz veya çeki düzen verebileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla, bu konulardaki görüşmelere bir an önce başlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Başak
Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde, aniden, özellikle sizin tarafınızda bazı kafa karışıklıklarına neden olan veya çözümsüz gibi görünen konuları çözme ihtimli söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Terazi
Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız. Akıllı yöntemler ve doğru bir organizasyon istediğinizi elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Akrep
Bugünlerde benimseyeceğiniz tavırlar, seçeceğiniz yollar veya kullanacağınız yöntemler size istediğiniz şöhreti getirebilir. İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yay
Çözümü zor konuların varlığı sizi içten içe rahatsız ediyorsa, yakın bir zaman dilimi içerisinde yapacağınız anlaşmalar bu durumu düzeltmenize olanak sağlayacak yeni düzenlemeler yapmanıza yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Oğlak
Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor. Seçeneklerinizi azaltmalı ve sizin için en faydalı alanda enerjinizi sarf etmelisiniz. Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Kova
Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız. Bulacağınız yollar, çözümler veya yöntemler hemen uygulamaya konulamasa da, gereken yaratıcılığa sahip olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Balık
Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var. Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektiren iş ve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!