Burç yorumları 02.10.2015

Güncelleme Tarihi:

Burç yorumları 02.10.2015
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 12:03

Oldukça hareketli bir süredir ağırlıklı olarak yazdığımız konuların gündeme taşınabileceği bir gündeyiz. Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir. Ancak, iletişim kurma becerimizin arttığı saatlerin de aynı sürece denk gelmesi mantıklı konuşmaları ve ortamı sakinleştirmeyi mümkün kılacaktır. Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir. Aşırılıklara kaçmamamız, inatçı yaklaşımlardan ve abartılı söylemlerden uzak durmamız gerekebilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde rahatlıyoruz ve istediğimiz konularda ya da ilişkilerimizde daha rahat ilerleme şansı buluyoruz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor. Dolayısıyla, netliğe önem verilmesi ve olayların basit şekilde ele alınması gereken bir gün. Aksi takdirde iletişimsel karışıklıklara veya iletişim kurulamamasına bağlı başarısızlıklar olabilir.

Boğa
Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız. Zira, elektrikli ortamlarda bir de sizin voltaj arttırmanız işe yarayan son şey olabilir.

İkizler
Askıda kalmış olaylar, işler veya ilişkilerle ilgili sabretmekte zorlandığınız günlerdesiniz. Ancak, bu alanlarda kafanızda yavaş yaval bazı fikirler gelişmeye başladı veya başlıyor olabilir. Bu işaretleri doğru değerlendirmeli ve planlarınızı ve programlarınızı buna göre şekillendirmelisiniz.

Yengeç
Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir. Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin. Sizin istediğiniz kıvama geldiğinde gereken adımları atarsınız nasıl olsa. Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Aslan
Yaşadığınız yerde, yaşam koşullarınızda veya günlük rutininizi değiştirmek konusunda istekliliğiniz artıyor. Ancak, bu konularda girişimlerde bulunmadan önce, yapacağınız değişikliklerden etkilenecek diğer kişilerle fikir alışverişelrinde bulunmanızda fayda var.

Başak
Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz. Sizden farklı düşünen veya bazı alanlarda sizin istediğiniz yoldan değil de kendi bildiği yoldan ilerleyecek olan kişileri ikna etmeniz çok zor olabilir.

Terazi
Gerçekçi düşündüğünüz zaman, bazı plan veya projelerinizi bir süre için askıya almanın ya da saha kenarından takip etmenin daha doğru olacağını görebilirsiniz. Ancak, başarı elde edemediğiniz durumlar olsa dahi, bu sizi yıldırmamalı ve zaman içinde denemeye devam etmelisiniz.

Akrep
Belli düzenleme, iş birliği, plan ya da programların artı ve eksileri üzerine kafa yorabilir, daha olumlu düşünmeye çalışabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde, olumlu düşünerek hareket etmenin sizin için ne kadar doğru bir karar olduğunu anlamanızı sağlayacak işaretler görünmeye başlayabilir.

Yay
Her zaman olduğu gibi davranmayarak ya da alışkanlıklarınızın dışarısına çıkarak değişiklikler yapmanın faydasını görebileceğiniz bir gün. Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sürekli diyet halinde olmanıza rağmen, sizi kebap yemeye davet eden birisine ‘’ Hımm! Acılı mı neden olmasın?’’ diyerek şaşırtabilirsiniz. Olayların göründüğü gibi olmayabileceği günler, dolayısıyla bazı kişilerin işlerine karışmamak daha doğru olabilir.

Oğlak
Kısa vadeli ve uzun vadeli ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı bir arada düşünmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, bir sıralamaya ihtiyaç var. Doğru planlama ve öncelikleri doğru belirleme ileride sizi memnun edecek seçimler yapmanızı sağlayabilir. Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler. Dolayısıyla, iyi niyetli olmak yerine hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kova
Belli amaçlarınıza ulaşmanızı, belli işlerinizde ilerleme sağlamanızı veya işlerinizi halletmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu ya da siz, uzun bir süredir bu fırsatlara erişme arzusunda olabilirsiniz. Dolayısıyla, şu an da durmamalı ve yola devam etmelisiniz. Tartışmalara girmek yerine, karşı tarafa vermeniz gereken mesajlara odaklanmalı ve hedeflerinize ulaşmaya çalışmalısınız.

Balık
Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ancak, köprüleri atmadan önce bir şans daha tanımak daha doğru olabilir. Zira, ilginç, ama olumlu bazı gelişmeler konulara dahil olmaya başlayabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!