Bu sefer tecavüzcü bir kadın!

Güncelleme Tarihi:

Bu sefer tecavüzcü bir kadın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 16:48

ABD’nin Seattle kentinde yaşayan 31 yaşındaki bir adam kendi evinde Chantae Gilman isimli 26 yaşındaki kadının tecavüzüne uğradığını iddia ederek polise başvurdu.

Haberin Devamı

İsminin basına açıklanmasını istemeyen adam bir partiden dönüp yatağında derin bir uykuya daldığını ve gece 2 sularında uyandığında sadece uzaktan tanıdığı Gilman’ı üzerine oturmuş kendisi ile cinsel ilişkiye girerken bulduğunu açıkladı.

Seattle Post-Intelligencer gazetesine konuşan adam, neler olup bittiğini anlayınca, içeri nasıl girdiğini bilmediği kadını üzerinden attığını ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı test yaptırmak için bir kliniğe gittiğini açıkladı.

İKİNCİ DERECEDEN TEDAVÜZLE YARGILANACAK

Seattle savcılığı klinikte adamın penisinden alınan DNA örneğinin Gilman’a ait oluğunun tespit edildiğini açıkladı.

2. Dereceden tecavüzle yargılandığı mahkemede “Yaşananları kesinlikle hatırlamadığını” söyleyen Gilman, manik depresyon ve psikoz hastası olduğunu, akıl sağlığının yerinde olmadığını belirtti.

Savcılar bir kadının tecavüz suçlaması ile yargılanmasının oldukça nadir olduğunu ancak “yasaların cinsiyet eşitliğine dayandığını” bu nedenle Gilman’ın erkek tecavüz zanlıları ile aynı şartlarda yargılanacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!