Bu otel tasarımıyla ilgi çekiyor!

Güncelleme Tarihi:

Bu otel tasarımıyla ilgi çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 09:36

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın batı semtinde bulunan "Hotel Not Hotel", isminin yanı sıra iç dizaynının farklılığıyla ilgi çekiyor.

Haberin Devamı

İsmi ve tasarımıyla dünyanın en ilginç otellerinden biri olan ve Hollanda Eindhoven Tasarım Akademisi mezunları tarafından tasarlanan Hotel Not Hotel, alışılan otellerin dışında bir görünüme sahip. Bir odası tramvay, diğer odası bir kilise, bir başka odası kütüphane, müstakil bir ev izlenimi veren ve lobisiyle bir bütün olarak bir oturma odasını andıran otel, dört yıldızlı olarak hizmet veriyor.

Amsterdam'ın sakin bir semtinde bulunması dolayısıyla sanatseverler ve yatırımcıların gözde mekanı olan otelin lobisi zaman zaman ticari toplantılar ve eğlenceler için kiralanıyor. Otel, Amsterdam'ın genç turistleri için maddi olarak uygun ve görsel olarak hayli ilginç bir yer olarak biliniyor.

Türkçesi "otel olmayan otel" anlamına gelen "Hotel Not Hotel", Amsterdam'ın batı semtinde Piri Reis Meydanı'nda bulunuyor. Doğu-batı kültür ve sanatını yansıtan ilk cami olma özelliği taşıyan Hollanda'daki Ayasofya Camii'nin hemen yanında yer alan bu otelde konaklamanın tek gecelik ücreti 100 euro. Ücretiyle Amsterdam'ın en ucuz oteli olarak nitelenen otel, müşterilerine ilginç bir deneyim yaşatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!