Bonzai mi, sahte içki mi öldürdü?

Güncelleme Tarihi:

Bonzai mi, sahte içki mi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 15:25

İzmir'in Dikili ilçesinde, bonzai maddesi kullandıkları iddia edilen İzzet K. (32) ve Gökhan S. (32) ölüm nedeni henüz çözülemedi. Bonzai madde kullanmadıklarını söyleyen yakınları eğlence mekanında kaçak içki kullanmış olabilecekleri ihtimalini ifade etti. Gençlerin cenazeleri yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edilirken ölüm nedeni yapılacak olan testlerin ardından sonra ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

Olay, Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Alkol aldıktan sonra Çandarlı Mahallesi'ndeki evlerine giden İzzet K. ve Gökhan S., bir süre sonra yakınları tarafından yüzleri morarmış halde bulundu. İhbar üzerine eve gelen 112 Acil Servis sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gökhan S. ile arkadaşı İzzet K.'nın öldüğünü belirledi.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ
Bilinci kapalı halde bulunan Yasin A. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri de soruşturma kapsamında olay yeri incelemesinde bonzai kullanımına dair delil bulunmadığı, sahte içki olup olmadığının belirlenmesi için şişelerin laboratuvara gönderdi. Uyuşturucu madde olan bonzai kullandıkları ileri sürülen Gökhan S. ve İzzet K.'nın cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Gökhan S.’nin inşaat malzemeleri satışı yaptığı İzzet K.’nin ise Petkim’de çalıştığı öğrenildi. Gençlerin ekonomik durumlarının iyi olduğunu belirten yakınları bonzai kullandıkları haberlerine tepki gösterdi. Gençlerin uyuşturucu kullanma gibi bir alışkanlıkları olmadığını söyleyen yakınları alkol alan gençlerin kaçak içki kurbanı oldukları ihtimali üzerinde durduklarını belirtti. Gençlerin bonzai mi kullandıkları, yoksa sahte içki içip metil alkolden mi zehirlendikleri henüz belirlenemedi.

Haberin Devamı

SIR PERDESİ TESTLER SONUCU ÇÖZÜLECEK
Alkol aldıktan sonra ölen 2 arkadaşın kesin ölüm nedeni, otopsi sonucu bedenlerinden alınan parçaların incelenmesi ve yapılacak testlerin ardından ortaya çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!