Bomba ihbarı nedeniyle yarışma iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

Bomba ihbarı nedeniyle yarışma iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 01:46

Televizyonda canlı olarak yayınlanan 'Almanya Top Modelini Arıyor' adlı mankenler yarışının finali bomba ihbarı yüzünden iptal edildi. Salondaki 10 bin kişi tahliye edildi. Bomba uzmanı ekipler , köpekler eşliğinde salonda bomba aradı.

Haberin Devamı

ALMANYA'da düzenlenen 'Almanya Top Modelini Arıyor' adlı manken yarışmasının finali gelen bomba ihbarı yüzünde gerçekleşemedi.

Almanların dünyaca ünlü top modeli Heidi Klum'un da jüri üyeliği yaptığı final yarışmasında 17-19 yaşları arasında dört finalist yarışacaktı. Mannheim kentindeki SAP Salonu'nunda 10 bin davetlinin hazır bulunduğu programı televizyon canlı yayınladı. Ancak Saat 21.07'de gelen bir telefon tüm planları alt üst etti. Kimliği belirsiz bir kadın salonda bomba bulunduğu ihbarını yaptı.

KÖPEKLER EŞLİĞİNDE ARAMA

Bunun üzerine büyük panik yaşayan organizatörler, finalin başlamasından bir saat sonra yarışmayı durdurdu. Canlı yayın kesildi. Salonda bulunan 10 bin kişiye teknik bir arıza yüzünden yarışmanın finalinin iptal edildiğini ve salonun bir an önce boşaltılması gerektiği anonsu yapıldı. Salondaki 10 bin kişi kısa sürede çıkarıldı.

Polis ekipleri bomba konusunda duyarlı köpeklerle arama yaptı. Aramalar sonunda sahipsiz bir bavul bulundu. Bavulda bomba veya herhangi bir patlayıcıya rastlanılmadı. Finalin bomba ihbarı yüzünden iptal edilmesine çok sinirlenen ünlü model Heidi Klum, salonda bulunun 11 yaşındaki kızının elinden tutarak salonu terk etti.

Haberin Devamı

BAĞIRARAK GİTTİ

Kulisten ayrılırken çok sinirli gözüken Klum'un bağırarak evine gittiği ileri sürüldü.

Ünlü top model ilerleyen saatlerde ise iptal ile ilgili düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Ünlü model, dört finalistle birlikte fotoğrafını da paylaşırken 'Final böyle olmamalıydı. Ancak güvenlik her şeyden önce gelir' sözleriyle düşüncelerini yazdı.

Polis, şimdi ihbarı yapan kadını arıyor. Hatırlanacağı üzeri geçtiğimiz haftalarda, yakalanan Türk karı kocanın evinde parça tesirli bomba bulunmuş, bulunan bomba yüzünden Frankfurt'taki uluslararası bisiklet yarışması da iptal edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!