Birlikte yaşadığı kadını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Birlikte yaşadığı kadını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 10:05

Antalya'da 51 yaşındaki kişinin birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu kadını bıçakla yaraladığı, kadının 14 yaşındaki kızını ise kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Evde bulunan 3 yaşındaki kızının gözleri önünde cinayeti işlediği öne sürülen zanlının sonrasında benzin dökerek evi yakmak istediği tespit edildi.

Haberin Devamı

Muratpaşa ilçesi, Memurevler Mahallesi'ndeki Atlı Apartmanı'nda yaşayan ve gürültü üzerine birinci kattaki daireye giden vatandaşlar Özbekistan uyruklu Nazire Aşuralevia (37) ve kızı Dila Furuz Aşuralevia'yı (14) yaralı halde buldular. Bu sırada yardım için apartmanın bahçesine çıkan vatandaşlar kadının birlikte yaşadığı Ayhan A'nın (51) koşarak uzaklaştığını gördü. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 AcilServis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kalbinden ve karın bölgesinden bıçaklanan ortaokul son sınıf öğrencisi Dila Furuz Aşuralevia, hayatını kaybetti.

Cinayet, 3 yaşındaki kızın gözleri önünde işlendi

Karın bölgesinden bıçak darbeleri alan Nazire Aşuralevia ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyathaneye alınan kadının, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Cinayet zanlısı Ayhan A.'nın Özbek Aşuralevia'dan olan 3 yaşındaki kızı Filiz Aslan'ın gözleri önünde cinayeti işlediği öğrenildi. Küçük kızın, evden çıkartılarak komşularına götürüldüğü belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, evin bütün odalarına zanlı tarafından benzin döküldüğünü ancak evin ateşe verilmediğini tespit etti. Ceset, polis ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

1 ay önce koruma kararı çıkartılmış

Haberin Devamı

Özbek Nazire Aşuralevia'nın başka bir kadınla evli olduğu belirtilen Ayhan A. ile aralarında uzun süredir problemler olduğu ve bu nedenle çeşitli tarihlerde polis merkezine başvurduğu öğrenildi. Özbek kadının, yaklaşık 1 ayönce Ayhan A. tarafından tehdit edildiği, bu nedenle koruma talebinde bulunduğu belirlendi. Kadının başvurusu üzerine de Ayhan A. hakkında evden uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!