Bir fikri olan Avrupalı Türk gençleri bize gelsin

Güncelleme Tarihi:

Bir fikri olan Avrupalı  Türk gençleri bize gelsin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 14:50

Avrupalı Türk İşletmeler Ağı Başkanı Veli Karakaya, Almanya, Avrupa ve Türkiye’de fikirleri ve projeleri olan Türk gençlerini iş insanlarıyla buluşturacaklarını belirterek “Projeler gençlerden, finansı bizlerden” dedi.

Haberin Devamı

MERKEZİ Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Avrupalı Türk İşletmeler Ağı (NETU), yeni fikirleri olan genç veya genç girişimcilerin kurduğu startupları bir araya getirdi.
Toplantıda, Avrupa’daki Türkiye kökenli gençlere NETU tarafından sunulan hizmetler tanıtıldı ve gençlerin kurdukları ve kuracakları startuplar için tecrübeler paylaşıldı.
NETU Başkanı Veli Karakaya, en büyük hedeflerden birinin Türk gençlerini desteklemek olduğunu belirterek, Türk gençlerine hukuk, finansa erişim ve iş ağı desteği vereceklerini söyledi.

Bir fikri olan Avrupalı  Türk gençleri bize gelsin
BÜTÜN PROJELERE AÇIĞIZ
NETU üyesi iş insanlarının gerektiğinde Türk gençlerinin kurdukları teknoloji şirketlerine finans sağlayacağını da belirten Karakaya, şunları söyledi: “Gençlerimiz sadece bize projelerini getirsinler. İnovasyona dayalı ve sürdürülebilir bütün projelere açığız. Türkiye’den projeleri de bekliyoruz. Bizim kapılarımız açık. NETU olarak sizleri her alanda destekleyeceğiz. Sürdürülebilir projelerinizi komisyonumuza sunun. Bu projeleri iş insanlarıyla buluşturacağız. Projeler gençlerden finansı bizlerden.”

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!