Bir ay boyunca burnunda saat pili ile yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Bir ay boyunca burnunda saat pili ile yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 00:09

İngiltere’nin Bedford kentinde dört buçuk hafta boyunca burun deliğine soktuğu bir saat pili ile yaşayan 4 yaşındaki Arif Miah’ın burnunda kalıcı bir delik oluştu.

Haberin Devamı

Talihsiz çocuğun anne babası Arju ve Shipa Miah, oğullarının burnuna birşey soktuğunu fark edince onu hemen hastaneye götürdüklerini ancak doktorların “Çocuğun burnunda sadece bir yiyecek parçası olduğunu ve endişelenmemelerini” söylediğini açıkladı.

Taksi şöförlüğü yapan Arju Miah, doktorların tüm ısrarlarına rağmen Arif’in burnunun röntgenini çekmeyi reddettiğini ve onları eve gönderdiğini söyledi.

BURNUNDAN VE KULAKLARINDAN SİYAH BİR SIVI AKMIŞ

Daily Telegraph gazetesine konuşan baba Miah, hastaneye gitmelerinden bir kaç gün sonra oğlunun burnundan ve kulaklarından siyah bir sıvının akmaya başladığını ve onu bu sefer aile doktorlarına götürdüklerini açıkladı.

Miah aile doktorunun da Arif’in burnundaki saat pilini bulmayı başaramadığını ve “Akıntının enfeksiyondan kaynaklandığını” söyleyerek onlara antibiyotik yazdığını söyledi.

Haftalar geçmesine rağmen oğlunun bir türlü iyileşmediğini söyleyen Arju Miah, nefes darlığı yaşamaya başladığında onu Bedford Hastanesi’nin acil servisine götürdüğünü söyledi.

Burada 4 farklı doktorun küçük çocuğu muayene ettiğini ve burnundaki saat pilini bulduğunu söyleyen baba, ertesi gün oğlunun burnundaki cismin genel anestezi yardımıyla çıkartıldığını söyledi.

Miah ailesi, burnundaki saat pili zamanında çıkartılmadığı için Arif’in burun septumunda bir delik oluştuğunu ve hayatı boyunca nefes alma problemleri çekeceğini açıkladı ve olayda ihmali olan kurum ve doktorlara dava açmaya hazırlandıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!