Bir anda gaza basıp dört kişiyi ezerek öldürmüştü: Polis evini aradı

Güncelleme Tarihi:

Bir anda gaza basıp dört kişiyi ezerek öldürmüştü: Polis evini aradı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2019 11:43

Berlin’de lüks spor otomobili Porsche ile şehir merkezinde trafik ışıklarında beklerken bir anda hızlanarak yayaların arasına dalan ve biri çocuk dört kişinin ölümüne neden olan 42 yaşındaki sürücü Michael M.’nin evinde arama yapıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’da Porsche Jeep ile 30 Ağustos akşamı Berlin’in şehir merkezinde trafik ışıklarında bekleyen 42 yaşındaki Michael M., aniden hızlanarak kalkış yapmış ve hızla yolun kenarındaki korkulukları aşıp yayaların arasına dalmıştı. Otomobilin çarptığı 3 yaşındaki kız çocuğu ve 64 yaşındaki kadının da aralarında bulunduğu dört kişi yaşamını yitirmişti. Ölenler arasında 28 yaşında bir İspanyol ile 29 yaşında bir İngiliz vatandaşı da bulunuyordu. Michael M., hafif yaralanmış, otomobilde bulunan eşi ve küçük kızı ise yara almadan kurtulmuştu.

YASAK TARTIŞMALARI BAŞLATTI
Kaza, yüksek beygir gücüne sahip motorlu otomobillerin şehir içinde yasaklanması tartışmalarını başlatmıştı. Hakkında dikkatsizlik sonucu ölüme yol açmaktan soruşturma açılan Michael M.'nin direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdiğini iddia edilmişti. Polis, iddiaları araştırmak için sürücünün evinde arama yaptı. Aramayla ilgili bir açıklama yapılmazken, sürücünün epilepsi nöbeti geçirip geçirmediğine ilişkin doktor raporları ve ilaçların arandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!