Ben artık yarı Türk’üm

Güncelleme Tarihi:

Ben artık yarı Türk’üm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2019 12:09

Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius’la aşk yaşayan Alman model ve oyuncu Sophia Thomalla, sevgilisi için İstanbul’a yerleşti. 1 yıllık oturma izni alan Thomalla, “Türkiye muhteşem bir ülke. Harika restoranları var. İnsanları çok nazik, Türkçe kursuna başlıyorum. Ben artık yarı Türk sayılırım” dedi.

Haberin Devamı

DAHA önce “Loris dişi aslanlar gibi dövüşürüm” açıklamasıyla gündeme yerleşen seksi model ve oyuncu Sophia Thomalla, Beşiktaş’ın file bekçisi Loris Karius’la birlikte daha fazla vakit geçirebilmek için İstanbul’a taşındı. Bu durumu Bild Gazetesi’ne anlatan 29 yaşındaki güzel model, “Loris antrenman ve maçlardan dolayı Almanya’ya pek gelemiyor. O zaman benim feragat etmem gerekiyordu. Bu yüzden İstanbul’a taşındım. Türkiye muhteşem bir ülke. Harika restoranları var. İnsanları çok nazik” dedi.

Ben artık yarı Türk’üm

NE KADAR KALACAĞINI BİLMİYORUM
Bir yıl oturma izni alan Sophia Thomalla, yazın Türkçe kurslarına başlayacağını da söyledi ve “Ben artık yarı Türk sayılırım” dedi. Berlin’deki evini de boşaltmayan Thomalla, “Loris’in ne kadar kalacağını bilmiyorum. Sonrasına bakacağız” diye konuştu. Loris Karius, Liverpool’den Beşiktaş’a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Ben artık yarı Türk’üm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!