Belçika’nın en iyisi Sevda Durukan

Güncelleme Tarihi:

Belçika’nın en iyisi Sevda Durukan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2019 13:15

Belçika’da düzenlenen The Hair Games yarışmasına katılan Sevda Durakan, yılın kuaförü seçildi. Durukan, ağustos ayında Rusya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi kendini kanıtladığını söyledi.

Haberin Devamı

BUGÜNE kadar New York, Londra, Amsterdam ve Nice kentlerinde eğitimler alan Sevda Durukan, Belçika’da katıldığı The Hair Games yarışmasında ülkenin en iyi kuaförü seçildi.
Yarışmanın, saç uzmanı yetiştirmek, koleksiyonlar tasarlamak ve yeni saç stilleri oluşturma konusunda uzmanlaştığını kanıtladığına dikkat çeken Durakan, “The Hair Games ile her alanda başarılı olabileceğimizi ispatladım. Podyumda, moda çekimlerinde ve salon uygulamalarında kullanılabilecek saç stillerini değişik versiyonlarda hazırlamak hiç de kolay değil. New York, Londra, Amsterdam ve Nice’ta edindiğim deneyim ve eğitimler beni konunun uzmanı yaptı” dedi.

Belçika’nın en iyisi Sevda Durukan

Haberin Devamı

FİNAL İÇİN 3 TESTTEN GEÇECEKLER
The Hair Games yarışmasının kuaförleri iki gün boyunca en yeni trend ve teknikler konusunda hünerlerini sergilemeye zorladığını belirten Durukan “Coiffure.org, WorldSkills Belçika ile birlikte teknik ve el ile yapılan meslekler için Dünya Şampiyonası kapsamında ulusal ön seçim düzenliyor. Bu prestijli yarışma, 2019’un Ağustos ayında Rusya’nın Kazan kentinde düzenylenecek. Finalde yer almak için adaylar, üç test sırasında becerilerini göstermek zorunda. Ve ben Belçika’da birinci gelerek kendimi ispatladım” dedi.

BAKMADAN GEÇME!