Bebeğine aldığı bezi götüremedi

Güncelleme Tarihi:

Bebeğine aldığı bezi götüremedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 14:03

Bursa’da, sabah vardiya çıkışı markete uğrayıp bebeğine bez alan Serdar Özdemir’in kullandığı otomobil kontrolden çıkıp bariyerlere saplandı. İş yorgunluğu nedeniyle uyukladığı tahmin edilen talihsiz işçi araçta sıkışarak can verdi.

Haberin Devamı

Bursa’da, enjeksiyon üretimi yapan bir fabrikada işçi olarak çalışan Serdar Özdemir, gece vardiyaya kaldı. Sabah erken saatte iş çıkışı servisle Göçmen Konutları’na kadar giden Özdemir, daha sonra araçtan inip, park ettiği 16 BLN 75 plakalı otomobiline binerek, Merkez Nilüfer İlçesi’ndeki evine gitmek istedi.

OLAY YERİNDE FREN İZİ YOK

Eşi Muzaffer Özdemir’in, 2.5 yaşındaki oğlu Ali için istediği çocuk bezini almak için markete uğrayan Özdemir, bezi aldıktan sonra yoluna devam etti.
İş yorgunluğu nedeniyle uyukladığı sanılan Özdemir’in kullandığı otomobil, Bursa- Balıkesir karayolunun Çevreyolu Kavşağı’nda, kontrolden çıkınca bariyerlere girdi. Hurdaya dönen araçta sıkışan Serdar Özdemir, gelen 112 Acil Servis ekibinin kalp masajı yapmasına rağmen yaşama döndürülemedi. Kaza haberini duyan Serdar Özdemir’in yakınları olay yerine gelip gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Kaza ile ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Polisler, olay yerinde fren izi olmadığı için sürücünün uyumuş olabileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!