Bayern'den '1' için milli takıma boykot

Güncelleme Tarihi:

Bayernden 1 için milli takıma boykot
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2019 11:35

Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, Almanya'nın 1 numaralı formasının Manuel Neuer'den alınıp Marc-Andre ter Stegen'e verilmesi durumunda milli takıma oyuncu göndermeyeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, Manuel Neuer'den Almanya Milli Takımı'nın 1 numaralı formasının alınıp Marc-Andre ter Stegen'e verilmesi durumunda boykot başlatacaklarını açıkladı. Kicker'de çıkan habere göre; gelecek ay oynanacak Estonya ve Arjantin maçlarında Manuel Neuer'in yerine 1 numaralı forma Marc-Andre ter Stegen'e verilecek.

HOENESS: "BOYKOT EDERİZ"

Konuyla ilgili Bild'e konuşan Bayern Münih Başkanı, "Bunu kabul edemeyiz. Böyle bir şey yaşanırsa, Almanya Milli Takımı'na oyuncu göndermeyi bırakırız. Boykot ederiz." ifadelerini kullandı.

BIERHOFF: "YAPAMAZLAR"

Hoeness'in açıklamalarına cevap veren Almanya Milli Takımı Genel Menajeri Oliver Bierhoff, "Bunu yapamazlar. FIFA kuralları gereğince kulüpler, oyuncularını milli takımlara göndermek zorundalar." dedi.

Haberin Devamı

LEHMANN: "KIYASLANMAZ!"

Almanya Milli Takımı'nın eski kalecisi Jens Lehmann da tartışmaya katılarak, "Manuel Neuer daha iyi kaleci. Daha komple. Liverpool'a 4-0 yenilen ve hatalı goller yiyen bir kaleciyle kıyaslanamaz." cümlelerini kurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!