BARCA’DAN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR...

Güncelleme Tarihi:

BARCA’DAN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 09:21

MKHİTARYAN’I MANCHESTER UNİTED’A KAPTIRAN ALMAN DEVİ BU AÇAĞI ARDA TURAN İLE KAPATMAK İSTİYOR.TECRÜBELİ OYUNCUNUN SON GÜNLERDE ADININ ANILDIĞI FENERBAHÇE’YE GELME İHTİMALİ İSE ÇOK AMA ÇOK AZ.TÜRKİYE’YE DÖNMESİ HALİNDE İSE ARDA TURAN’IN ESKİ KULÜBÜ GALATASARAY FORMASI GİYECEĞİ KONUŞULUYOR.

Haberin Devamı

BARCELONA ve Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan’ın adı transfer döneminde bir çok takımla anılıyor...

Geçen sezon Katalan ekibine imza atarak büyük sükse yapan ve en pahalı Türk unvanının da sahibi olan Arda Turan için bir çok kulüple ilgili spekülasyonlar yapılıyor.

Arda Turan için ise gündemdeki sorular şunlar...

Barcelona’dan ayrılacak mı?

Ayrılırsa, yurtdışında mı kalır, Türkiye’ye mi döner?

Fenerbahçe ile flört ediyor mu?

Galatasaray’a geri gelir mi?

Evet, Arda Turan senaryolarına gelin hep birlikte bakalım...

EMRE Mor’u renklerine bağlayan Borussia Dortmund’un, Mkhitaryan’ın Manchester United’a transfer olmasının ardından gözünü Arda Turan’a çevirdiği konuşuluyor.
Alman medyasındaki haberlere göre Barcelona’da ağır eleştirilerin hedefi olan Arda Turan için Katalanlar ile Borussia Dortmund görüşmelere başladı.
FFP kuralları nedeniyle transferde zor durumda olan ve aynı bölgelerde oynayan eski futbolcusu Suarez’i transfer eden Barcelona’nın Arda Turan’ı ‘yüksek’ bir bonservis bedeliyle satmaya sıcak baktığı konuşuluyor
Dortmund’un listesinde ilk sırada Wolfsburglu Andre Schürrle var. Tuchel’in ikinci isteği ise Arda Turan...
Schürrle transferi zor bu yüzden Arda’nın peşindeler.

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN DEVREYE GİRDİ

BARCELONA’yı çok seven ve ayrılmak istemeyen Arda Turan’ı ikna etmek için Türk Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Nuri Şahin’in devreye girdiği belirtildi.

Nuri Şahin’in, Arda Turan ile şu an temasta olduğu ve Arda Turan’ı ikna etmeye yakın olduğu ifade edildi. Arda Turan’ın transferini çok önemseyen Dortmund’un, bu transferi Emre Mor için de istediği kaydedildi. Süper yetenek Emre Mor’un idol olarak gördüğü Arda Turan ile birlikte çalışmasının gelişimi açısından önemli olduğu söyleniyor. Emre Mor’un da bu transfer girişiminden haberdar olduğu ve Arda Turan’ı Dortmund’da görmek istediği belirtildi.

TÜRKİYE OLURSA G.SARAY'DA OYNAR

ARDA Turan, 2011’de Alman devi Borussia Dortmund tarafından istenmişti. Ancak, 2011’de Atletico Madrid 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Arda Turan’ı Galatasaray’dan transfer etmeyi başarmıştı. Milli Takım kaptanı, başarılı Atletico Madrid kariyerinin ardından Temmuz 2015’te 34 milyon euro bonservis ve artı bonuslarla birlikte Barcelona’ya transfer oldu. Arda Turan, Barcelona formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol atıp 4 asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forması giymesi çok zor olan Arda’nın, Türkiye’ye dönmesi halinde Galatasaray’a imza atacağı da iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!