"Barça'da Beckenbauer olur"

Güncelleme Tarihi:

Barçada Beckenbauer olur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 19:25

Barcelona'nın eski futbolcusu Eric Abidal, Samuel Umtiti'nin Barcelona'nın Beckenbauer'i olabileceğini söyledi

Haberin Devamı

Fransız Milli Takımı ve Barcelona'nın efsane isimlerinden Eric Abidal, Katalan ekibinin oyuncuları Umtiti, Vidal ve hücum üçlüsü hakkında İngiliz basınına konuştu. EURO 2016 öncesinde Barcelona'nın kadrosuna kattığı ve turnuvada Adil Rami'nin yanında iyi bir performans gösteren Samuel Umtiti, Barcelona formasıyla gösterdiği performans özgü alıyor.

Barcelona'nın Lyon'dan kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Fransız stoper için Eric Abidal, "Umtiti, benden daha iyi. Barcelona'nın Beckenbauer'i olabilir" ifadelerini kullandı.
Aleix Vidal'ın sağ bek bölgesinde oynaması hakkında da yorum yapan Abidal, "Vidal'ın o bölgede oynaması çok zor. Hocasıyla konuşmalı ya da takımdan ayrılmalı" dedi.
Barcelona'da 7 sezon geçiren ve sonrasında Monaco ile Olympiakos forması giydikten sonra 2015 Ocak ayında futbola veda eden Abidal, Barcelona'nın yenilmesi çok zor bir takım olduğunu dile getirdi. Abidal, "Barcelona'yı yenmek çok zor. Luis Suarez, Neymar ve Messi gibi olağanüstü bir hücuma sahipler." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!