‘Bad Banks’ dizisine ödül yağmuru

Güncelleme Tarihi:

‘Bad Banks’ dizisine ödül yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 11:48

Alman sinemasının önemli isimlerinden oyuncu ve televizyon sunucusu Desiree Nosbusch’un rol aldığı ‘Bad Banks’ dizisi ödülleri topladı. Bir ödül de 53 yaşındaki oyuncu aldı.

Haberin Devamı

ALMAN Televizyon Akademisi Ödülleri, 22 yıldan beri 21 ayrı dalda veriliyor. Ünlü oyuncu Desiree Nosbusch’un rol aldığı ‘Bad Banks’ adlı dizi bu yıl altı ayrı dalda ödül alarak önemli bir başarıya imza attı. Dizi, ‘En İyi Casting’, ‘En İyi Yapım’, ‘En İyi Senaryo’, ‘En İyi Erkek Oyuncu’, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ dallarında ödül aldı. Nosbusch ise ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nü alarak bu sevince ortak oldu.
ZDF’de gösterilen dizinin iyi bir izlenme oranına ulaşması üzerine, yeni bölümler için çekimlerin yeni yılda başlayacağı belirtildi.
Nosbusch, Lüksemburg’da doğdu. Birçok film ve dizide rol aldı. Adını 1984’te Lüksemburg’da yapılan ‘Eurovizyon’ şarkı yarışmasında duyurdu. Almanca, İngilizce, Fransızca ve Lüksemburgca konuşan oyuncu, bir dönem şarkıcı ve bestekar Volkan Baydar ile birlikteydi.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!