Ay Yıldız’dan aynı fiyata daha çok hizmet

Güncelleme Tarihi:

Ay Yıldız’dan aynı fiyata daha çok hizmet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 10:07

Ay Yıldız’ın Prepaid müşterileri, 2 Ağustos’tan bu yana Türkiye ile daha uzun telefon görüşmesi yapma imkanına sahip oldu.

Haberin Devamı

Türk-Alman toplumuna cep telefonu hizmetleri sunan Ay Yıldız, ‘aystar’ opsiyonları için fiyat aynen kalırken, Alman ve Türk şebekeleri ile yapılacak telefon görüşmelerine daha fazla dakika sunuyor. Buna ek olarak bazı opsiyonlara yeni telefon Flatrate’leri ekleniyor.
Ay Yıldız Genel Müdürü Thorsten Wagner, “Ay Yıldız’ın Prepaid opsiyonları ile müşterilerimiz mobil data kullanımı, dolayısıyla Almanya içinde ve Türkiye ile yapacakları telefon görüşmeleri için optimal bir paket elde ediyorlar. Böylelikle, iki dünyayı şimdi birbirlerine daha da yakınlaştırıyoruz. Çünkü, müşterilerimiz Almanya içinde ve Türkiye’deki aileleri, akrabaları ve arkadaşları ile doya doya iletişimde kalmak istiyorlar. Biz de Ay Yıldız olarak, onların bu ihtiyaçlarına tam olarak karşılık verecek uygun çözümler üretiyoruz” dedi.
Aystar opsiyonlarının hizmetleri, AB-Roaming sayesinde diğer AB ülkelerinde de kullanılabiliyor. Böylece Ay Yıldız müşterileri tatilleri süresince Almanya’da alıştıkları gibi, mobil olarak data kullanıp, Almanya ve Türkiye ile istedikleri gibi telefon görüşmesi yapabiliyor.

Haberin Devamı

Ay Yıldız’dan aynı fiyata daha çok hizmet

EN SEVİLEN MARKALARDAN
Ay Yıldız, Almanya çapında yapılan bir araştırma sonucunda ‘Kundenliebling 2018’ (En sevilen marka) seçilerek ‘Altın’ statüsüyle ödüllendirildi. Focus Money dergisi tarafından yaptırılan araştırmada, Haziran 2017 - Mayıs 2018 arasında sosyal medyada 53 milyon müşterinin, farklı markalar için yaptıkları açıklamalar değerlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!