AY YILDIZ 10 Yaşında

Güncelleme Tarihi:

AY YILDIZ 10 Yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 10:03

Cep telefonu hizmetleri sunucusu, yaş gününü Düsseldorf’da düzenlediği dev galada kutladı.

Haberin Devamı

Almanya’da Türk-Alman cep telefonu hizmetleri sunucusu AY YILDIZ, 10. yaş gününü Düsseldorf’da düzenlediği dev bir gala ile kutladı. Galada, "Sen de bizdensin – Weil die Zukunft Dir gehört" kampanyası için bestelenen marş ilk kez tanıtıldı.

AY YILDIZ’ın Düsseldorf’daki Lofthaus’da düzenlenen yaş günü galasına, aralarında Türk-Alman toplumunun önde gelen isimleri, komedi yıldızı Kaya Yanar, tiyatro sanatçıları Bülent Sharif ve Adnan Maral’ın da bulunduğu yaklaşık 200 davetli katıldı.

AY YILDIZ 10 Yaşında


AY YILDIZ‘ın Genel Müdürü Alfons Lösing, yaptığı açılış konuşmasında, "Harika bir ekip ile Türk-Alman hedef kitlemiz için kulaklarımız açık bir şekilde, AY YILDIZ’ı sürekli olarak geliştirdik ve bugünkü durumuna getirdik" dedi.

AY YILDIZ'ın, 17 Ekim 2005 tarihinde Alman cep telefonu piyasasına ilk etno markası olarak girdiğini belirten Lösing, "Hedef kitlesi, göç kökenine sahip, Almanya’daki en büyük grubu oluşturan sayıları yaklaşık 3 milyonu bulan Türk-Alman kitlesiydi. Çok kısa bir süre içinde AY YILDIZ etno segmentinde cep telefonu hizmetleri sunan piyasa lideri konumuna yerleşmeyi başardı. Markanın başarı reçetesininin temellerinden birini hedef kitlesini çok iyi tanıması oluşturuyor" dedi.

Haberin Devamı

AY YILDIZ‘ın Genel Müdürü Alfons Lösing, konuşmasında medya partnerlerine ve pazarlama ortaklarına geride kalan 10 yıl boyunca verdikleri destek için teşekkür etti.

AY YILDIZ 10 Yaşında


Galada, daha sonra sevilen sanatçılar sahne alarak misafirlere unutamayacakları dakikalar yaşattılar.

Sanatçılar Özlem Özdil ve Elif Batman’ın sunduğu müzik ziyafetinden sonra, sahneye gelen komedi yıldızı Kaya Yanar izleyenleri kahkahaya doyurdu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!