Avrupa‘daki Ordulular şenlikte buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupa‘daki Ordulular şenlikte buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2019 12:28

Avrupa‘da yaşayan Ordulular, bugün Almanya’nın Duisburg kentindeki Rheinberg‘de düzenlenen ‘Ordulular Avrupa Kültür Şenliği’nde bir araya geliyor.

Haberin Devamı

YURT DIŞI Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 20‘ncisi düzenlenen müzik ağırlıklı kültür şenliğine, başta Ordulu halk müziğe sanatçısı Hamdi Tanses olmak üzere Türkiye ve Almanya‘dan çok sayıda sanatçı ve grup katılacak.
Akşam saat 18.00‘den itibaren Livam Düğün Salonu, An der Rheinberger Heide 3, 47495 Rheinberg adresinde başlayacak şenliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan‘ın da aralarında yer aldığı kalabalık bir heyet katılacak. Şenliğin geliri ‘Altınordu Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’na bağışlanacak.

ORDULULAR TELEFON BAŞINA
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş ayrıca pazar günü Ordu ile kardeş şehir olmaya hazırlanan Recklinghausen‘i ziyaret edecek. Recklinghausen‘de Almanya Korganlılar Derneği yöneticileriyle kahvaltı yapacak olan Tekintaş ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Christoph Tesche ile Hochlarmark bölgesindeki St. Michael Kilisesi‘nde 'dinler arası dua' programına katılacak.
Pazartesi günü de Hessen'in Ehringshausen kentini ziyaret edecek olan Tekintaş, Belediye Başkanı Jürgen Mock‘la görüşecek. Ardından Türk-Alman Sağlık Vakfı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bilgin ve Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Şaşmaz‘la bir araya gelecek olan Tekintaş, saat 16.15 ile 17.15 arasında 06443 833644 (Almanya dışından arayanlar için 0049 6443 833644) numaralı telefondan yurt dışında yaşayan Orduluların sorularını yanıtlayacak. Salı günü Milli Görüş Teşkilatı yetkilileriyle buluşacak olan Tekintaş, çarşamba günü Türkiye‘ye dönecek.

Haberin Devamı

Avrupa‘daki Ordulular şenlikte buluşuyor

 

BAKMADAN GEÇME!