Avrupa iki büyük tehlikeyle karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Avrupa iki büyük tehlikeyle karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 00:00

Brüksel’de Ak Parti’nin düzenlediği iftar programına katılan AB Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır yaptığı konuşmada Avrupa genelinde radikalizm ve terörizm tehlikeleriyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Brüksel’de AK Parti tarafından düzenlenen Avrupa’daki kanaat önderlerine verdiği iftarda Bakan Bozkır, Avrupa’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Brüksel’de düzenlenen iftar yemeğinde açılış konuşmasını AK Parti Brüksel temsilcisi Zafer Sırakaya yaptı. İftar öncesi Bursa AK Parti Milletvekili Tülin Erkal Kara ve Büyükelçi Hakan Olcay birer konuşma yaptı.

Programda konuşan Bakan Volkan Bozkır, “Bugün gerçekten AB olsun, Dünya Batı Camiası olsun, iki büyük tehlike ile karşı karşıyadır. Bir tanesi radikalizm, bir tanesi terörizm. Aslında başlı başına her biri insanlık için bir tehlike olarak ortaya çıkabilecek bu iki kavram bir de bu gün bir araya gelerek katmerli bir tehlike olarak ortaya çıkmıştır” dedi.

Haberin Devamı

Brüksel’de AK Parti İftarına katılanların arasında bulunan Eski Milli Futbolcu Yıldıray Baştürk, Bakan Bozkır’a milli takım formasını hediye etti. Bozkır hediye için teşekkür ederek, "Yıldıray’ı Fenerbahçe’ye almak kısmet olmadı fakat her zaman gönlümüzde vardı" diyerek teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!