Atiba koşarak Kütahya'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Atiba koşarak Kütahyaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 19:03

Beşiktaş'ta 100. lig maçına çıkan Atiba Hutchinson bu maçların toplamında İstanbul-Kütahya arası kadar yani 359 km koştu.

Haberin Devamı

İstikrar, disiplin, görev adamı, futbol aşkı ve daha niceleri. İşte bu özelliklerin hepsi bir futbolcuda toplandı, o isim de Atiba Hutchinson.

100. MAÇINA ÇIKTI
Beşiktaşlı taraftarların, adına şarkılar bestelediği, teknik direktör Şenol Güneş’in orta sahada vazgeçemediği Kanadalı futbolcu önceki gün oynanan Kayseri maçı ile birlikte Siyah-Beyazlı formayı 100. kez sırtına geçirdi.

359 KM KOŞTU
Atiba, böylece Beşiktaş’taki 4. sezonunuda ‘dalya’ dedi. Bitmek bilmeyen enerjisi, koşu mesafesi ve isabetli paslarıyla parmakla gösterilen isimlerden olan deneyimli oyuncu şimdiye kadar Kartal’da çıktığı 100 maçta tam 359 kilometre yol kat etti.

359 KM NEYE DENK GELİYOR?
Lig TV’nin verilerine göre Atiba’nın kat ettiği 359 kilometre ilginç bir yol haritasının çıkmasına neden oldu. Buna göre yıldız futbolcu 359 km’lik koşu mesafesiyle Taksim Tünel tramvayında 112 tur atmış kadar oldu. Ayrıca Atiba kat ettiği bu mesafe ile 8 maraton, 17 yarı maraton koşup, İstanbul’dan Kütahya’ya da yaya olarak gidebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!