Aşırı rüzgara dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Aşırı rüzgara dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 13:51

Almanya’da şiddetli rüzgar ve yağmur, bazı şehirlerde hayatı olumsuz etkiledi. Alman Meteoroloji Dairesinden yapılan açıklamada, rüzgarın hızının Leipzig civarında saatte 145 kilometreyi bulduğu belirtildi. Açıklamada gün içinde yola çıkacaklara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Haberin Devamı

ALMAN Demiryolları’ndan (Deutsche Bahn) yapılan açıklamada ise şiddetli rüzgar nedeniyle Hamburg - Berlin, Hannover - Bremen ve Hannover - Wolfsburg hatlarının geçici olarak ulaşıma kapatıldığı belirtildi. Rüzgar ve yağmur nedeniyle devrilen bir ağaç, Wolfsburg’ta hızlı tren hattına düştü.

Aşırı rüzgara dayanamadı
Ağaca çarpan trendeki 250 yolcu tahliye edilerek otobüslerle güvenli yerlere ulaştırıldı. Dortmund bölgesinde de aşırı yağış nedeniyle yaklaşık 300 koyun mahsur kaldı. Koyunlar, itfaiye tarafından kurtarıldı. Aşağı Saksonya’da rüzgar türbininin 40 metre uzunluğundaki pervanelerinden biri ise fırtınalı havaya dayanamayarak kırıldı.

Haberin Devamı

Nudersdorf ile Straach arasındaki otoyolda seyir halindeki bir otomobilin üzerine ise ağaç devrildi. Kaza yerine giden kurtarma ekipleri, 41 yaşındaki sürücünün araç içerisinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

 

BAKMADAN GEÇME!