Arsene Wenger’den Mesut’a uyarı

Güncelleme Tarihi:

Arsene Wenger’den Mesut’a uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 17:49

The Sun gazetesi spor sayfasındaki “Özil’in Topçular’ı çok büyük” başlıklı haberinde, Federasyon Kupası maçı seyahati öncesi Mesut Özil’den fazla kilolarını atmasnın istendiğine ve Arsenal’in 42.5 milyon Sterlin’lik yıldızının takımda ilk 11’e girmekte zorlanacağına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yazıda Arsene Wenger’in Arsenal’li futbolcularının güçlü olmamakla suçlandığı vurgulanırken, oyuncularının fazla kasa meraklı olmalarına karşı çıkan Arsene Wenger’in 42.5 milyon Sterlin’lik yıldızının dört aylık sakatlık dönemi sırasında cimnastik salonunda aşırıya kaçtığı görüşü yansıtıldı.

Arsene Wenger yaptığı uyarıda, “Mesut şimdi aynaya baktığı vakit daha iyi görülüyor fakat futbol oynarken herşey sadece saf kuvvete bağlı değil. Cimnastikte çok zaman harcayan biri kordinasyonunu öldürür ve daha katı gövdeli olur. Mücadeleyi kazanmak daha çok esnekliğe, kordinasyona, kasları zamanında harekete geçirmeye bağlıdır. Ağırlık kaldırmak veya kuvvet değildir. Örneğin Claude Makelele fizikman bir canavar değildi fakat mücadeleye girerken kuvvetini çok etkili bir şekilde kullanma tekniği vardı” diye konuştu.

Sun, Mesut Özil’in ilk 11’de oynayabilmek için şimdi daha çok zorlanacağına dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!