Altınordu, gurbetçi Kemal Rüzgar’la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu, gurbetçi Kemal Rüzgar’la anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 14:57

Altınordu, 23 yaşındaki gurbetçi forvet Kemal Rüzgar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

GAZİŞEHİR FK’dan Sinan Osmanoğlu, Denizlispor’dan Hüseyin Atakan Üner, Manisaspor’dan Mehmet Enes Sığırcı ve Bandırmaspor’dan David Deniz Kılınç’ı renklerine bağlayan Altınordu, geçtiğimiz sezon Almanya 4. Lig takımlarından Viktoria Köln’de oynayan Kemal Rüzgar’ı transfer etti. Kariyerinde Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen, Osnabrück ve Viktoria Köln formalarını giyen 23 yaşındaki forvetle 2 yıllık sözleşme imzalandı.

FARK OLUŞTURACAK
Altınordu formasını giymek için heyecanlandığını belirten Rüzgar, “Çok sıcak karşılandım. Altınordu Almanya Sorumlusu Yasin Özçelik’le daha önce ön görüşme yapmıştık. Burada olduğum için mutluyum. Takıma faydalı ve başarılı olmak istiyorum. İnşallah atacağım gollerle Play-off potasına gireriz. Takıma hemen adapte olacağımı düşünüyorum” dedi.
Kemal Rüzgar’ın teknik heyetin yakından takip ettiği bir futbolcu olduğunu belirten Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge ise, “Altı yaşından bu yana Almanya altyapısında olan bir futbolcu. Güçlü yapısıyla Altınordu’muza katkı sağlayarak fark oluşturacağına inanıyorum” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!