Altın kaplamalı etten sonra çıldıran Ribery’ye ‘sır’ ceza!

Güncelleme Tarihi:

Altın kaplamalı etten sonra çıldıran Ribery’ye ‘sır’ ceza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2019 14:32

Bundesliga’ya verilen arada Dubai’de Nusret’in elinden altın kaplamalı et yiyen ve gelen yorumlar karşısında çıldırıp ağır küfürler edilen Frank Ribery’ye kulübünden verilen ceza kamuoyuna açıklanmayacak.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA ekibi Bayern Münih, futbolcusu Frank Ribery'ye vereceği cezayı kamuoyuna açıklamama kararı aldı. Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, gazetecilerin 'Ribery'e ne kadar para cezası verildi' sorusuna “Bu konuda bilgi veremem” yanıtını verdi. 

Ribery Bundesliga'ya verilen arada Dubai'de tatil yapmıştı. Tatil sırasında Nusr'Et lokantasında bin 200 euro ödeyerek altın kaplamalı et yemiş ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Altın kaplamalı etten sonra çıldıran Ribery’ye ‘sır’ ceza

İLK MAÇTA FORMA TEHLİKEYE GİRDİ
Ünlü futbolcunun takipçileri de Ribery'yi görgüsüz olarak suçlayıp sert dille eleştirmişti. Gelen eleştirilere çok kızan Ribery 'Sizin ananızı, ninenizi ve sülalenizi s....' diye ağır küfürler etmişti. Ribery'in küfürlü hakaretlerine tepkisiz kalmayan Bayern Münih yönetimi futbolcusuna ceza kesmiş ve Ribery de verilen cezaya razı olmuştu.
Öte yandan Ribery takımının sezonun ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü kampta bacağından sakatlandı. 35 yaşındaki futbolcunun sakatlığının iki hafta süreceği tahmin ediliyor. Ribery’nin takımının sezonun ikinci yarısında oynayacağı ilk maçta forma giymesi de tehlikeye girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!