Almanya çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Almanya çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:45

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, önümüzdeki yaz Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 hazırlıklarına şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki gündür Almanya'da futbolcu izliyor. Salı akşamı önce RB Leipzig ile Unterhaching, ardından da Çarşamba akşamı Dortmund ile Paderborn arasında oynanan Almanya Federasyon Kupası (DFB) ikinci tur maçını izledi.

RB Leipzig'de forma giyen Atınç'ı takibe alan Terim, genç futbolcunun son durumuyla ilgili bilgi aldı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Atınç, kupa maçında ilk 45 dakika sahada kaldı.

Almanya çıkarması

Terim, maçtan sonra da Atınç ile buluştu. Atınç'ı 13 Kasım'da Katar ile oynanacak hazırlık karşılaşmasına çağırmayı düşünen Terim, ardından Dortmund'da geçti.

MİLLİ TAKIMA KAZANDIRMAK İSTİYOR

Terim burada da Süleyman Koç’u mercek altına aldı. Dortmund ile Paderborn arasında oynanan maçın ardından Nuri Şahin ve Paderborn’lu Süleyman Koç ve Mahir Sağlık ile Iduna Park Stadın’da oturan Terim, futbolcularla bir süre sohbet etti. Buluşmada Galatasaray Avrupa Federasyon Başkanı Ayhan Yıldız da hazır bulundu. Süleyman Koç ile yakından ilgilenen Terim, 26 yaşındaki futbolcuyu milli takıma kazandırmak istiyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir Dortmund’da forma giyemeyen Nuri Şahin de görüşmede Terim’e son durumuyla ilgili bilgi verdi. Dün de Terim aralarında Nuri Şahin ve Süleyman Koç ile Dortmund’da öğle yemeğinde buluştu.

Almanya çıkarması



KATAR MAÇINDA İLK KEZ MİLLİ

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantileyen Türkiye Milli takımı, 13 Kasım’da katar ile hazırlık maçı oynayacak. Mainz’da attığı goller ve oynadığı futbolla Türk milli takımına çağrılan Yunus Mallı’nın milli formayı giymesi için yasal hiçbir engel kalmadı. Yunus, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra da Alman vatandaşlığını tutması için Alman makamlarından onay aldı. Yıldız futbolcu, Terim forma vermesi durumunda Katar maçında oynayabilecek. Terim’in Katar maçına İkinci Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile Paderborn’da forma giyen Süleyman Koç’u da davet etmesi bekleniyor.

Almanya çıkarması


Beşiktaş’tan ayrılarak Almanya İkinci Lig takımı Leipzig ile sözleşme imzalayan Atınç Nukan’a EURO 2016 yolu göründü. Takımının Almanya kupasında oynayıp 2-0 kaybettiği Unterhaching maçında 90 dakika forma giyen genç stoper Atınç’ı,Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim maçın oynandığı stadyumda izledi. Terim maç öncesinde ise saha kenarına kadar gelerek genç stoperle kısa süreli bir görüşme de yaptı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!