Almanca www.hurriyet.de yayında

Güncelleme Tarihi:

Almanca www.hurriyet.de yayında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 15:04

Demirören Medya, Hürriyet markasıyla Avrupa’da bir ilke imza attı. Almanya’da ilk kez bir Türk gazetesi Almanca internet sitesiyle yayın hayatına başladı. Almanca haber portalı www.hurriyet.de, başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın Almanca konuşulan tüm ülkelerinde okurlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE, Almanya, Avrupa ve dünyadaki gelişmeleri Hürriyet gazetesinin objektif süzgecinden Almanca takip etmek, Almanya’da yetişen genç Türk kuşağın ve Alman gazete okurlarının uzun süredir bir rüyasıydı. Siyaset ve iş dünyası da Hürriyet gazetesinin Almanca yayın yapmasını çok arzu ediyordu. Bu arzu ve talebi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşayan Demirören Medya, yeni haber portalı www.hurriyet.de ile tarihi bir adım attı. Yayın hayatına başlayan www.hurriyet.de, başta Almanya olmak üzere Avusturya, Hollanda ve İsviçre gibi Almanca konuşulan bütün Avrupa ülkelerine hitap edecek.

GENİŞ HABER YELPAZESİ
www.hurriyet.de, her biri kendi alanlarında uzman Alman ve Türklerden oluşan güçlü editoryal kadrosuyla Türkiye’den, Almanya’dan, Avrupa ülkelerinden ve tüm dünyadan haberleriyle özgün bir içeriğe sahip olacak. Siyaset, ekonomi, panorama, yaşam, seyahat, spor ve teknoloji bölümleriyle ilgili güncel, özel ve gündem yaratan kaliteli içerikler www.hurriyet.de’nin haber akışında yer alacak.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ AJANSLARLA İŞ BİRLİĞİ
www.hurriyet.de aynı zamanda Türkiye, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinden geniş bir haber ajansı kaynağına da sahip. Türkiye kaynaklı haber akışında www.hurriyet.com.tr ve Demirören Haber Ajansı’ndan sağladığı güncel haberleri, raporları, fotoğrafları ve videoları kullanacak. Uluslararası haber akışı için ise Alman Haber Ajansı (DPA), Fransız Haber Ajansı (AFP), Spor Enformasyon Servisi (SID) gibi önemli ajanslarla iş birliği yapacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!