Alman Türk Çocuk Tiyatro Festivali perdelerini yarın açıyor

Güncelleme Tarihi:

Alman Türk Çocuk Tiyatro Festivali perdelerini yarın açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 12:11

Alman Türk Çocuk Tiyatro Festivali perdelerini yarın açıyor. Festival dokuz gün sürecek. 22 kişilik ekiple Berlin'e gelen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları, 'Horoz Adam ve Korsan' oyunuyla sahne alacak.

Haberin Devamı

Berlin’de 24 Nisan’a kadar devam edecek Alman Türk Çocuk Tiyatro Festivali perdelerini yarın açıyor.

Berlin Eyalet Başbakanı Michael Müller ile Berlin Başkonsolosu Başar Şen’in himayesindeki festivali, çocuk oyunları sahneleyen Tiyatro28 Grubu düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek festival için Ankara Devlet Tiyatrosu 22 kişilik ekiple Berlin’e geldi. Sanatçılar yarın ve pazar günü Moabit semtindeki Rathenowerstr. 16-17 adresindeki Theater28 salonunda sahneye çıkacak.

İki gün boyunca 14.00 ile 17.00 saatlerinde 2’şer kez olmak üzere dört defa oyunlarını sahneleyecek olan sanatçılar, pazar akşamı Türkiye’ye dönecek.

Festivalde ayrıca İstanbul ve Antalya Şehir Tiyatroları, İzmir Mavi Çocuk Tiyatro grubu ile Teater28 oyuncuları da hazırladıkları oyunları sergileyecek. Çocukların ücretsiz seyredeceği oyunlar için büyüklerden 7 Euro alınacak. Festival boyunca beş farklı oyun 17 seansta sahnelenecek. Tüm oyunlar Theater28 Grubu’nun sahnesinde oynayacak. 

BAKMADAN GEÇME!