Alman tur operatörlerinden moral veren açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Alman tur operatörlerinden moral veren açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 13:26

Almanya’nın en büyük tur operatörlerinden TUI’ye göre Türkiye, yeniden Almanlar için cazip hale geldi. TUI, “Türkiye’ye yönelik rezervasyonlarda büyük artış oldu” dedi. Diğer bir Alman tur operatörü Thomas Cook ise “Türkiye İspanya ve Yunanistan gibi en çok tercih edilen ülkelerden biri” açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

ALMANYA ile Türkiye arasında son yıllarda yaşanan siyasi krizler Türk turizmini olumsuz etkilemişti. Ancak şimdi Almanlar yine Türkiye’ye yöneldi. Alman tur operatörleri, Türkiye’ye yönelik rezervasyonlarda büyük artış olduğunu açıkladı. 

Almanya’nın en önemli tur operatörlerinden TUI yaptığı açıklamada Alman turistlerinin yeniden Türkiye’ye yöneldiğini belirtti. Açıklamada, “Önümüzdeki yaz için Türkiye’ye rezervasyonlarda çok büyük artış oldu. Rezervasyonlar 24 Haziran’da yapılan seçimlerden olumsuz etkilenmedi” denildi.
Benzeri bir açıklama bir başka Alman tur operatörü Thomas Cook’tan geldi. Thomas Cook’tan yapılan açıklamada Alman turistlerin en çok rezervasyon yaptıkları üç ülkeden birinin Türkiye olduğunu belirtilirken, “Türkiye İspanya ve Yunanistan gibi en çok tercih edilen ülkelerden biri. Türkiye’ye yönelik talepler arttı” denildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE GÜVENLİ ÜLKE
Focus Dergisi’nin internet sayfasında yer alan haberde Türkiye’nin güvenli olduğu da belirtilirken “Türkiye’deki güvenlik durumu az veya çok diğer ülkelerdeki gibi” ifadesi kullanıldı.
Alman turistlerin uzun yıllardan beri en çok ilgi gösterdikleri yer ise Antalya. Ancak Focus’daki haberde Almanların artık İstanbul ve Ege kıyılarına yönelik de rezervasyonlar yaptıkları kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!