Alman Senfoni Orkestrası’nda Başkemanist Hande Küden’e memleketinden ödül

Güncelleme Tarihi:

Alman Senfoni Orkestrası’nda Başkemanist Hande Küden’e memleketinden ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 10:36

Almanya Senfoni Orkestra’sının 2. Başkemanisti 26 yaşındaki Hande Küden’e ‘yeni nesile ilham kaynağı’ olduğu gerekçesiyle Adana Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü verildi.

Haberin Devamı

ADANA’nın ilk, Türkiye’nin 7. Rotary kulubü, Adana Rotary Kulübü’nün her yıl mesleğinde yüksek ahlak standartlarını benimsemiş, başarılı ve içinde bulunduğu topluma fayda sağlayan kişilere verilen ödülü bu yıl genç sanatçı Hande Küden’e layık görüldü. 

Adana Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yaşar Yiğit, bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Adana Rotary Kulübü bu yıl 50. yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana, toplum için yürüttüğü hizmetlerin yanı sıra, iş ve sanat alanında başarılı insanlarının yanında oldu, bilgi ve birikimlerini toplum ile paylaşabilmeleri için projeler üretti.”

‘İÇİMİZDEN BİRİ’
“Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla bu yılki Meslek Hizmetleri Ödülümüzü, başarıları ile yeni nesillere ilham kaynağı olan değerli sanatçımız Hande Küden’e verdik. Sayın Küden, keman tutkusuyla çok genç yaşta çıktığı bu yolda Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil etmektedir. Adana’da yetişmesi ve içimizden birisi olması, bizleri ayrıca gururlandırmıştır” dedi.
Kulüp üyeleri ve eşlerinin yanı sıra, Adana iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde, sanatçı Yeliz Arman da, Hande Küden ile canlı söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi ilgi ile izlendi.

BAKMADAN GEÇME!