Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgili çıktı

Güncelleme Tarihi:

Alman Marianın katil zanlısı eski Türk sevgili çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 00:06

Almanya, başkent Berlin'de öldürüldükten sonra yakılan 19 yaşındaki hamile genç kızın vahşi cinayetini konuşuyor. Türklerin ‘süper fıstık’ diye çağırdığı Maria'nın Türk üvey babasına başsağlığı yağıyor.

Haberin Devamı

MARİA P. daha çok küçükken babasını kaybetti. Annesi Gaziantepli Baki Ç. adlı Türkle yeniden evlendi. Baki Ç. Maria’yı kızı gibi büyüttü. Öyle ki, Maria kendisini Facebook hesabında ‘Antepli Maria’ diye tanıtıyordu. Türkiye’yi ve Türkleri çok seven güzel Maria’yı Türk arkadaşları “Süper Fıstık” diye çağrıyordu. Güzel Maria bir süre aynı yaştaki bir Türkle arkadaşlık etti. Ancak daha sonra anlaşamadığı için ayrıldı. Maria genç yaşta hamile kaldı ve birkaç hafta içinde anne olmaya hazırlanıyordu.

ORMANDA BULUNDU

Geçen cuma günü Maria’nın ağbeyi Facebook’ta “Kız kardeşimi arıyorum. Maria nerdesin ne olur ses ver. Görenler, duyanlar bana haber verin” diye yazdı. Aynı gün öğleden sonra Berlin’de bir ormanda kadın cesedi bulundu. Kadının üst tarafı tamamen yanmıştı. Yapılan incelemede cesedin hamile olan 19 yaşındaki Maria P.’ye ait olduğu ortaya çıktı. Genç kız karnına iki bıçak saplandıktan sonra ateşe verilmişti.
Kara haber çabuk yayılır derler... Öyle de oldu. Maria’yı büyüten Gaziantepli Baki Ç. haberi duyduktan sonra Facebook hesabından “İnsafsızlar, nasıl böyle bir şey yapılabilir” diye feryat ederken, Türkler de sosyal medya üzerinden Baki Ç.’ye “Başın sağolsun” mesajları yağdırdı. Facebook’tan Maria için üzüntü mesajları paylaşıldı. Bir mesajda “Babanın yanındasın küçük prenses” yazarken, canilere ise “Cehennemde yanasınız” deniliyor. Berlin Başbakanı Michael Müller de “Hamile bir kadının inanılmaz şekilde öldürülmesi hepimizi derinder sarstı” dedi. Polis 19 yaşında iki zanlıyı göz altına aldı. Zanlılardan biri Maria’nın eski Türk sevgilisi ve onun aynı yaştaki Alman arkadaşı. Alman gencinin cinayeti Türk gencinin işlediğini itiraf ettiği bildirildi. İki genç tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!