Alman çiftin katil zanlısının annesi konuştu: Doğruysa onu evlatlıktan atarım

Güncelleme Tarihi:

Alman çiftin katil zanlısının annesi konuştu: Doğruysa onu evlatlıktan atarım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 17:36

Haberin Devamı

Tatil için geldikleri Alanya'da 10 katlı apartmanda kiraladıkları dairede el ve ayaklarından koli bantı ile bağlanıp başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülen Horvart çifti cinayetiyle ilgili aranan iki kişiden Tarkan C., geçen cuma günü Zonguldak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde polis tarafından yakalandı. Alanya'ya götürülen Tarkan C., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tarkan C.'nin Zonguldak'ta oturan annesi Nuray C., eşi Erdoğan C.'nin 1997'de öldürüldüğünü, oğlunun da bu kişiyi 2003'te tabanca ile öldürdüğünü söyledi. Nuray C., Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan oğlu Tarkan C.'ye 16 yıl hapis verildiğini, 6 yıl yattıktan sonra ise denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığını belirtti. Eşi 3'üncü çocuğuna hamile olan oğlunun cezaevinden çıktıktan sonra Alanya'da nakliyatçılık yapmaya başladığını, daha sonra ailesiyle birlikte Tekirdağ'a taşındıklarını anlatan Nuray C., şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Ben oğlumun o suçu işlediğine inanmıyorum. Oğlum, imza atmaya geç gittiği için gözaltına alındığını sanıyor. Ancak Alanya'da işlenen cinayetten sorumlu olduğu söylenince şaşırmış. Oğlumun suçlu olduğuna inanmıyorum. Eğer oğlum cinayeti işlemişse onu evlatlıktan reddederim. 'Benim böyle bir oğlum yok' derim. Eşi hamile, onun karnına dokunarak oğlunu seviyor. Oğlum onlara nasıl kıysın, merhametlidir o. Haberlerde izliyorum, 'katil' diye bahsediliyor. Bu nasıl iş? Gerçek katilleri bulsunlar. Oğlum bunu yapmaz. Onun çoluğu çocuğu var. Benim oğlum suçsuz."

Alman çiftin katil zanlısının annesi konuştu: Doğruysa onu evlatlıktan atarım

Horvart Çifti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!