Albino timsah "Michael Jackson" balıkçıyı parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Albino timsah Michael Jackson balıkçıyı parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2014 12:38

Avustralya'nın meşhur Albino timsahı bir balıkçıyı parçalayarak öldürdü. Bunun üzerine hayvan polis tarafından vuruldu.

Haberin Devamı

Avustralya'da timsahları ile bilinen bir nehire giren 57 yaşında bir balıkçı, Albino hastalığından dolayı beyaz bir kafası olan ve bu nedenle 'Michael Jackson' adını taşıyan timsah tarafından parçalandı. Bunun üzerine polis, çevrede meşhur olan hayvana ateş ederek öldürdü.

EŞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE
Feci olay, ülkenin güneyinde bulunan Darwin kentin 60 kilometre uzaklıktaki Adelaide River adlı nehirde gerçekleşti. Timsahları ile bilinen ve bu nedenle turistlerin akınına uğrayan nehirde balık tutan balıkçı, oltası takılınca suya inmek zorunda kaldı. Bunun üzerine balıkçı, eşinin gözü önünde timsahın saldırısına uğradı. Avustralya basınına konuşan polis sözcüsü, eşinin polisi çağırdığını, ancak olay yerine gelen ekibin adamın cesedine rastladığını, timsahı ise öldürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

YILLARDIR ORADA
Dört buçuk metre uzunluktaki yarı Albino olan timsahın yıllardır nehrin belli bir bölgede yaşadığına, çok sayıda uyarı levhaların da mevcut olduğuna dikkat çekildi.

Avustralya basını bu olayın yılın üçüncü timsah saldırısı olduğunu belirtirken, Avustralya'nın kuzeyinde 75 bin ile 100 bin timsah yaşadığını da ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!