9 sezonda 6 kez şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

9 sezonda 6 kez şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 13:37

Sakatlanınca futbolu bırakmak zorunda kalan Şener Şahin (40), antrenör olarak devam ettiği kariyerinde başarıdan başarıya koşuyor. Bayvera Eyaletinde amatör takımları çalıştıran Şahin’in, 9 sezonda 6 şampiyonluğu var.

Haberin Devamı

ŞENER Şahin, antenörlük kariyerinde ilk başarılarına Reimlingen ve Wallerstein kulüpleriyle ulaştı. İki kulübün de hem birinci takımlarını hem de ikinci takımlarını birlikte çalıştıran Şahin, Reimlingen birinci takımını üç kez şampiyon yaptı. İkinci takımlara da büyük başarılar yaşattı. Üç yıl Reimlingen’i çalıştırıp, ardından SC Wallerstein’a geçen Şener Şahin, daha birinci yılında Wallerstein’ı şampiyon yaparak bir üst lige taşıdı. Wallerstein, 10 yıl aradan sonra Kreisklasse’ye çıkmanın sevincini Şahin’le yaşadı. Bu başarının ardından Reimlingen kulübüne geri dönen Şener Şahin, bu kez Reimlingen’i Kreisklasse’ye çıkarmayı başardı. İki takımla çıktığı 50 maçta hiç mağlubiyet görmedi.

9 sezonda 6 kez şampiyon oldu

Haberin Devamı

HOLZKİRCHEN BEZİRKSLİGA’DA
Bu sezon Holzkirchen’i çalıştıran Şener Şahin, son maçta 9-0’lık Wemding galibiyetiyle takımını Bezirksliga’ya çıkardı. Şahin, “Başarı için sadece yetenek yetmiyor. Sebat, irade ve mücadele ruhu gerekiyor” dedi. Antrenör olarak C lisansı sahibi olan Şener Şahin, hedefinin A sınıfı antrenörlük diploması alarak profesyonel takımları çalıştırmak olduğunu söyledi.

9 sezonda 6 kez şampiyon oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!