Türk seyahat bürosu mağdurlarının sayısı 160'a çıktı

Güncelleme Tarihi:

Türk seyahat bürosu mağdurlarının sayısı 160a çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2019 12:16

Herten’deki City Reisen’ın sahibi Serdar Ö. tarafından dolandırıldıkları gerekçesiyle polise ihbarda bulunanların sayısı 160’a yükseldi. Recklinghausen Polisi, Serdar Ö.’nün yakalanması için Türkiye ile bağlantıya geçtiklerini duyurdu.

Haberin Devamı

ÇOK sayıda kişiyi dolandırmakla suçlanan Herten kentindeki City Reisen’ın sahibi Serdar Ö.’nün (39) nerede olduğu konusunda henüz bir ipucuna rastlanamadı. Sosyal ağlarda şüphelinin Türkiye’ye kaçtığı yönünde haberler yer alırken, Recklinghausen Polisi, ellerinde bu konuda henüz bir bilgi olmadığını, kovuşturma kapsamında Türk güvenlik makamlarıyla da bağlantı kurduklarını açıkladı.

Türk seyahat bürosu mağdurlarının sayısı 160a çıktı

GÜVENİLİR OLARAK TANINIYOR
Polis, ihbarda bulunanların sayısının daha da artabileceğini belirterek, henüz ihbarda bulunmayanlara bilet ve diğer seyahat belgeleriyle polise gelmeleri çağrısını tekrarladı. Sosyal medyada bir milyon Euro dolayında zarardan söz edilirken, polis bu konuda ellerinde henüz bir veri olmadığını söylüyor. Uzun zamandır Herten’de seyahat bürosu işleten Serdar Ö.’nün güvenilir biri olarak bilindiği, sadece Türklerin değil, başka uluslardan insanların da müşterisi olduğu belirtiliyor.

BAKMADAN GEÇME!