Yıllar sonra yeniden soyundu

Güncelleme Tarihi:

Yıllar sonra yeniden soyundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 12:54

ABD’li ünlü model, oyuncu ve aktivist Pamela Anderson, İngiliz  Times gazetesine verdiği röportajda yakın gelecekte çıplak poz vermekten vazgeçmeye niyetinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Yakın tarihte bolca seksi fotoğrafını içeren bir kitap yayınlayan ve Flaunt isimli dergi için birbirinden çarpıcı pozlar veren Anderson “Ben sadece 48 yaşındayım, 100 değil!” diyerek bir süre daha Baywatch dizisinde yer almasından bu yana popüler kültürün bir parçası haline gelen vücudunu sergilemeye devam edeceğini belirtti. 

Yıllar sonra yeniden soyundu



Röportajda oğulları ile olan ilişkisinden de bahseden ve büyük oğlunun üniversiteye gitmek için evden ayrılmasının kendisini çok sarstığını söyleyen Anderson, 17 ve 19 yaşlarındaki oğullarının verdiği seksi pozlardan rahatsızlık duymadığını da belirtti. 

Anderson “Onlar umursamıyor. Ne de olsa Playboy’a verdiğim pozları gördüler” dedi. Pamela Anderson şimdiye dek Playboy’un ABD baskısının kapağında tam 14 kez yer almıştı. 

Yıllar sonra yeniden soyundu



Playboy’a bir kez daha poz vermeyi planlayıp planlamadığı sorulduğunda ise Anderson “Herkes şu aralar bunu bir kez daha yapmamı istiyor ama ben henüz o kararı vermedim. Ama Hef çok yakın bir arkadaşım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!