2016 Başak burcuna neler getirecek? Aşk? İş? Para?

Güncelleme Tarihi:

2016 Başak burcuna neler getirecek Aşk İş Para
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 13:43

Başak burcunda doğanları 2016 yılı boyunca neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Burç yazarımız Niobe Aslı Temel, Başak burcu hakkındaki her şeyi bu yazıda açıklıyor...

Haberin Devamı


Burcun Özellikleri
Element: Toprak
Niteliği: Değişken
Yönetici Gezegeni: Merkür
Değerli taşı: Safir
Zıt burcu: Balık
Felsefesi: Titizim, seçiciyim, çözebilirim
Uyumlu burçları: Boğa, Oğlak
Finansal olarak uyumlu burcu: Terazi
Evlilik veya ortaklık burcu: Balık
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Oğlak

BAŞAK BURCU ÜNLÜLERİ:

Jeremy Irons, Keeanu Reeves, Michael Jackson, Sophia Loren, Cameron Diaz, Hande Ataizi, Pınar Altuğ, Gamze Özçelik, Bergüzar Korel, Gülben Ergen, Cem Davran, Hakan Şükür, Ahmet Nejdet Sezer, Cüneyt Arkın, Burak Kut, Fatih Terim, Rafet El Roman, Zafer Ergin

ŞANS KAPINIZDA!

Sadece 12 yılda bir kere her burcu ziyaret eden şans, büyüme, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in şanslı kişisi bu yıl sizsiniz! Jüpiter bu yıl sizi her alanda destekliyor ve geleceği inşa etmeniz için olanaklar hazırlıyor. Hiçbirini hissetmeseniz dahi, Eylül ayının ikinci haftasına kadar en zor anlarda koruma altındasınız. Jüpiter, aşk arayanlara aşk, iş arayanlara iş, iş de nefes almak isteyenlere derin bir nefes aldıracak. Belki hayatınızı değiştirebilecek olanaklara kavuşacaksınız, belki hayatın sizi sıktığı noktalarda neşeye. Okula dönmek isteyenler okula dönebilirler veya daha fazla seyahat edebileceğiniz bir yıl olabilir. Boyutu her ne olursa olsun önümüzdeki 8 aylık dönemde kendinizi iyi hissedeceğiniz kesin. Maddi manevi büyüme sağlayabileceğiniz, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz yepyeni bir siz yaratacaksınız sevgili Başak’lar! Enerjiniz yenilenmekle kalmıyor, hayatınızda değişiyor. Dolayısıyla, bu yıl bir dilek listesi yapmanızda ve bol bol sosyalleşmenizde fayda var. Dilekleriniz gerçek olabilir.

PARACIKLAR PARACIKLAR !

Eylül ayının ikinci haftasından itibaren 13 ay boyunca ise, Şans Kralı Jüpiter burç değiştirerek yılın geri kalan döneminde sizin için maddi olanakları, finansal yatırımları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mevcut mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilir, karlı alışverişler yapabilir, daha fazla gelir elde edebileceğiniz işlere veya maaş artışı getirebilecek görevlere geçiş yapabilirsiniz. Satış, ticaret, bilişim, iletişim, seyahat, yabancı ülkelerle bağlantılı projeler, eğitim, okul, yayıncılık ve yazarlık türünde işlerin karınıza sonuçlar oluşturabileceği bir dönem. Ya da mevcut borçlarınız varsa bir şekilde rahatlama şansı bulacaksınızdır sevgili Başaklar. Ancak, yine de artan harcamalarınızı ve borçlarınızı 2016 boyunca düzenli tutmanızda fayda var. Zira, fazla açılabilir veya kontrolsüz harcamalar yapabilirsiniz.

EVİNİZ VE AİLENİZ İLGİ GEREKTİRİYOR


Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda yılın ilk yarısında zaman zaman bazı zorluklar yaşanabilir, eviniz veya ailenizle ilgili sorumluluklarınız artabilir veya bu alanda mücadele etmenizi gerektirebilecek olaylar yaşanabilir. Evinizin ve ailenizin güvenliğini ön plana almak isteyebilirsiniz. Eve gelen misafirler, zorlu bir taşınma süreci, gayrimenkullerle veya evle bağlantılı tartışmalar ya da aileden bazı kişilerin sağlık durumları kafanızı kurcalayabilir. Bu anlamda özellikle Mart Mayıs aralığı ve Ağustos Eylül ayları ön plana çıkıyor sevgili Başaklar.

ÖNEMLİ DEĞİŞİMLER YILI


Evliliğiniz, iş birlikleriniz veya siz, 2016 boyunca değişim dönüşüm dönemindesiniz. Zayıf bağlar ya da zorla ilerleyen ilişkiler kopabilir. Özellikle Mart ve Eylül aylarında ilişkilerde dengeyi ve huzuru sağlamak için gayret göstermenizde fayda var sevgili Başaklar. Evlilik ve ortaklıklar evinizdeki Neptün, uzun zamandır olduğu gibi bu yıl da evliliğinizde veya iş birliklerinizde flu ve iniş çıkışlı durumlara neden oluyor. Bazen evli bazen yalnız hissediyorsunuz. Neyse ki, genelde mantıklı düşünebilen bir burçsunuz veya etrafınızda mantıklı kişiler var ve bu sayede dengeyi ve huzuru tesis etmekte zorlanmıyorsunuz. Bu yıl, değer yargılarınızın, ahlak anlayışınızın ve yaşam felsefenizin tümüyle değişebileceği bir yıl olabilir sizin için. Daha önce de söylediğim gibi, Jüpiter sizi her alanda koruyup şans getiriyor. Yaşanan olaylar ne olursa olsun yararınıza olacaktır veya şanslı değişimler gündeme gelecektir. Özellikle yalnız Başaklar başta olmak üzere, hayalinizdeki erkeği veya kadını bulma, aşk hayatınızda rutinin dışına çıkma olasılığınız yüksek. İlk görüşte aşk, ilginç tesadüfler veya gizli ilişkiler türünde başlıklar zaman zaman gündeme gelebilir. Sizi kısıtlayan ilişkilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Pluto ise, aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya çocuklarınızla ilgili gelişmeleri gündeminizde tutuyor ve bu alanlardan size destek veriyor. Kuvvetli sevgi bağlarınız, yüksek yaratıcılığınız veya çocuklarınızın hayatlarındaki gelişmeler hayata umutla bakmanızı sağlıyor.

İLK GÖRÜŞTE AŞK VEYA KAOS


Mart ayı içerisinde evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınız başlığı altında incelenebilecek konular ön planda. Bu alanda bazı kararlarınız sorgulanabilir, bazı kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz veya karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir. İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir. Böyle bir zaman diliminde rekabetçi veya mücadeleci değil, daha uyumlu bir profil çizmek size kazandıracaktır. Ya da tam istediğiniz özelliklere sahip yeni kişilerle ilişkiler gündeme gelebilir. Aşk kıvılcımları, iş birlikleri v.b. Aynı ay içerisinde kazançlarınızda artış olabilir. Ek gelirler, yeni kazançlar veya elinize geçecek bir para akıllıca harcanmayı gerektiriyor. Hatta, kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Dolayısıyla, özel yaşamınızı bir kenara bırakıp işe odaklanmanızda fayda var.

Nisan, Haziran ve Eylül aylarında özgüveniniz artıyor. Çalıştığınız kişileri, üstlerinizi veya çevrenizi girişimleriniz, uzun süredir işleme koymak istediğiniz fikirleriniz veya hareketlerinizle şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açık günlerde olacaksınız. Doğru kullanmanızda yarar var.

Ocak Şubat, Temmuz ve Ağustos ayları ise, yakın çevre ilişkileri(komşular, akrabalar v.b), araba alım satımı, kısa yolculuklar, tatiller, sizden yardım bekleyen kişiler, ilerlemek istediğiniz alanlarda alacağınız eğitimler veya bazı özelliklerinizi geliştirmenize yardımı olabilecek fırsatlar ön plana çıkabilir.

Eylül ayı içerisinde, iş birlikleriniz, ortaklıklarınız ya da evliliğinizle ilgili başlıklar yine devrede. Alacağınız kararlarla herkesi şaşırtabilirsiniz ya da karşınızdaki kişiler kararları veya açıklamalarıyla siz de soğuk duş etkisi yaratabilirler. Hayatınızda bazı kişiler olmadan yeni başlangıçlar yapma olasılığınız yüksek görünüyor. Yalnız Başaklar ilgi çekici teklifler alabilirler. Daha önce dile getirilmeyen eleştiri veya şikayetlerin ortaya çıkabileceği günlerde olacaksınız Eylül ayı içerisinde. Bazı kişilerin cümleleri sizi üzmemeli, eleştiriler insanın kendini geliştirmesi ve olgunlaşması için önemli fırsatlardır. Ne mutlu uzlaşmayı bilene! Ayrıca, sizi yenilenmiş güzel bir gelecek veya renkli bir aşk hayatı bekliyor unutmayın.

ÖNEMLİ TARİHLER

Haberin Devamı

Sevgili Başaklar aşağıdaki tarihleri dikkate alırken, +/- bir ay açıklamasını özellikle dikkate almanızı rica ediyorum.

Haberin Devamı

Mart ayı (+/- 1 ay)civarında, ikili ilişkileriniz testten geçiyor. Ortaklıklar, iş birlikleri, evlilikler veya uzun süreli beraberlikler sınanabilir. Ufukta yeni simalar, yeni iş birlikleri veya yeni aşklar görünebilir. Ya da mevcut ilişkilerinizi yenileme şansı bulabilirsiniz. İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız. Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebileceğiniz bir aydasınız. Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir. Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Mart Eylül aralığında, sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Eylül ayı (+/- 1 ay)civarında, yeni başlangıçlara açıksınız. Yeni ilişkiler, yeni bir imaj, yeni bir siz veya kendinize ait bir iş ilk akla gelen başlıklar. İş değişiklikleri, işle ilgili değişiklikler veya kendinizde yapacağınız değişiklikler gündemde. Diyet, spor v.b için uygun zamanlarda olacaksınız.

Mart ayındaki olaylarla bağlantılı şeyler tekrarlanabilir. Sizin için önemli bir kişiyle ilgili duyacağınız haberler veya ortaya çıkan sırlar bu kişiye bakışınızı değiştirebilir.

Belli bir ilişkiyi daha fazla devam ettiremeyeceğinizi fark edebilirsiniz veya Mart ayında olmadıysa ilk görüşte aşk benzeri olaylar yaşanabilir.

Yıldız haritanızın durumu başta olmak üzere, bazılarınız açısından maddi şansların da gündeme gelebileceği bir ay Eylül ayı.

Haberin Devamı

Sevgili Başaklar hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıl diliyorum. Sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

ÖNEMLİ NOT: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Yarın Terazi burcu ile devam edeceğiz…

 

BAKMADAN GEÇME!