17 yaşındaki kayıp kızdan kötü haber! Cesedi yurtta çıktı

Güncelleme Tarihi:

17 yaşındaki kayıp kızdan kötü haber Cesedi yurtta çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 12:22

Almanya’da kayıp ilanı verilen 17 yaşındaki genç kızın cesedi, bir mülteci yurdunda yapılan aramada çıktı. Genç kızın cesedinin yerini gösteren 19 yaşındaki Kenyalı mülteci ise tutuklandı.

Haberin Devamı

 

ALMANYA’nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki bir genç kız, arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrılmış, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Kızın ailesi de aradan iki gün geçtikten sonra polise kayıp başvurusu yaptı. Genç kızı bulmak için arama kurtarma çalışmalarına 150 polis ve 120 itfaiye eri katıldı. Genç kıza ait elbiseler Sieglar Gölü kıyısında bulunca, dalgıçlar da gölde arama tarama çalışmaları yaptı. İnsansız hava araçları termal kameralarla ormanlık alanda havadan genç kızın izini sürerken, polis köpekleri de arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
Aynı zamanda genç kızın sosyal medya hesaplarını da inceleyen polis, kaybolmadan önce 19 yaşındaki Kenyalı bir mülteciyle tanıştığını belirledi. Mültecinin kaldığı yurdu basan polis, burada cesedi buldu. Şüphelinin, ilk sorgusunda, genç kızın odasında ölü bulunduğu yönünde ifade verdiği öğrenildi. Bonn Savcılığı Sözcüsü Robin Fassbender, “Zanlı bize daha fazla bilgi de verdi. Onun verdiği bilgileri inceliyoruz” dedi.
Polis, ölen genç kızın nereli olduğuyla ilgili bilgi vermezken, 19 yaşındaki Kenyalı katil zanlısı tutuklandı

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!