'15 yaşında intihara teşebbüs ettim'

Güncelleme Tarihi:

15 yaşında intihara teşebbüs ettim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 11:04

Bir ay önce eşcinsel olduğunu açıklayan Wentworth Miller, 15 yaşında intihara teşebbüs ettiğini ifade etti.

Haberin Devamı

'Prison Break' dizisiyle ünlenen Wentworth Miller, cinsel kimliğini saklamaya çalışmanın oluşturduğu baskı sonucu gençliğinde intihar etmeye çalıştığını açıkladı.

ABD’nin Seattle şehrinde gerçekleşen insan hakları panelinde konuşan Miller, 15 yaşında evde yalnızken bir kutu hap yutarak intihara teşebbüs ettiğini belirtti. Miller, “Sonraki günleri net hatırlamıyorum. Ama okula hiçbir şey olmamış gibi geri döndüm. Biri yardıma ihtiyacım olduğu için mi intihar ettiğimi sordu. Ama ben kimseye açıklayamıyordum” dedi.

Hollywood Reporter’ın haberine göre Miller, kendisini üne kavuşturan 'Prison Break' dizisi sırasında kimliğini saklamanın zorluklarını da vurguladı. Birçok kez eşcinsel olduğunu açıklamayı planlayan Miller, kararından sıkça vazgeçti. Miller konuşmasına, “Ailem ve arkadaşlarım eşcinsel olduğumu biliyordu. Ancak profesyonel hayatımda bu gerçeği sakladım. Hollywood’da bir rol model olmak istedim, çünkü benim örnek alabileceğim kimse olmadı” sözlerini ekledi.

Haberin Devamı

41 yaşındaki televizyon yıldızı, Ağustos ayında Rusya’daki bir film festivalinden aldığı daveti ülkedeki eşcinsel karşıtı yasalar nedeniyle reddetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!