100 bin sterlin para teklif ettiği ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

100 bin sterlin para teklif ettiği ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 17:29

İngiltere’de tek gecelik ilişki yaşadığı bir kadının kendisine şantaj yaptığını iddia ederek basına konu ile ilgili yayın yapma yasağı getiren Manchester Unitedlı futbolcu Marcos Rojo, temsilcilerinin söz konusu kadına susması için 100 bin sterlin para teklif ettiği ortaya çıkınca gizlilik hakkını kaybetti.

Haberin Devamı

Uzun süreli bir ilişkisi ve bu ilişkiden 2 yaşında bir de kızı olan 25 yaşındaki futbolcu, yasak ilişki yaşadığı Sarah Watson isimli kadının kendisini “yaşananları basına açıklamakla” tehdit ettiğini ve ondan “yüksek miktarda para istediğini iddia etmiş” ve bunun üzerine mahkeme de basına futbolcu hakkındaki iddialarla ilgili yayın yapma yasağı getirmişti.

Ancak “şantajcılık” ile suçlanan 34 yaşındaki spor hocası Sarah Watson hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu kanıtlamayı ve ismini temizlemeyi başardı.

Mahkemenin gizlilik kararını kaldırmasının ardından İngiliz basınına konuşan Watson, yaşananların onun için “tam bir kabus olduğunu,ismini temizlemeye çalışırken hastalandığını, uyku problemleri yaşadığını ve çok fazla kilo kaybettiğini” söyledi.

Daily Mail gazetesine konuşan Watson “Bu adamlar şımarık, zengin çocuklar gibi. Hakettiklerinden fazla kazanıyorlar, çok fazla seks yapıyorlar ve gerçekte olduklarından daha önemli olduklarını düşünüyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!