Avrupa şampiyonu milli güreşçi Adar:

Güncelleme Tarihi:

Avrupa şampiyonu milli güreşçi Adar:
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:13

-"Türk güreşçilerin Avrupa'daki başarısı devam edecektir"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Yasemin Adar, Türk güreşçilerin Avrupa'daki başarısının devam edeceğini bildirdi.

Adar, Trakya Birlik Genel Müdürlüğü'nde Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, Letonya'nın Başkenti Riga'da düzenlenen şampiyonada Rus rakibini 7-0 yendiğini anımsattı.

Trakya Birlik Spor Kulübü'nde milli sporcu olarak olarak şampiyonaya düzenli ve kararlı şekilde hazırlandığını ifade eden Adar, "Bu kez şeytanın bacağını kıracağımı biliyordum. Türk güreş tarihinde ilk Avrupa şampiyonu olmaktan mutluluk duyuyorum. Bana inananlara yanımda olanlara ve beni her zaman destekleyen Trakya Birlik camiasına teşekkür ediyorum. Türk güreşçilerin Avrupa'daki başarısı devam edecektir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Adar'ı tebrik eden Sezen de desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe, Türkiye Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi ve Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel ve milli takım antrenör Habil Kara yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!