Avrupa peşimde

Güncelleme Tarihi:

Avrupa peşimde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbulsporlu Sergen, Trabzonspor'a gitmesi halinde kolaylık tanıyacağını söyleyen Cem Uzan'a şu cevabı verdi: ‘‘Avrupa'nın ünlü kulüpleri de peşimde. Bir-iki gün düşünme payı istiyorum’’ dedi.

Uzan: Trabzonspor'a git

İstanbulspor Başkanlığı'ndan istifa eden Cem Uzan, satmayı planladığı Sergen Yalçın'la dün özel bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcuya, Trabzonspor'un teklifini ileten Cem Uzan, ‘‘Trabzonspor senin için çok iyi bir para teklif etti. Gitmek istersen sana her türlü kolaylığı gösteririm’’ dedi.

Kulübü ben seçerim

Cem Uzan'a, bu sözlerinden dolayı teşekkür eden Sergen, ‘‘Trabzon'un dışında Avrupa'nın ünlü kulüpleri peşimde. Gideceğim kulübü benim belirlemem lazım. Trabzon da çok sevdiğim kulüp. Bir-iki gün düşünme payı istiyorum. Ancak transfer yapabilmem için bonservis fiyatımda indirim yapmanız gerekiyor’’ dedi.

Devlerle görüşüyor

İspanya'nın Deportivo La Coruna, Belçika'nın Anderlecht, İsviçre'nin Grasshoppers kulüplerinin menajerleriyle görüştüğünü, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da dolaylı teklif aldığını açıkladı. Sergen, ‘‘İlk hedefim Avrupa, sonra Türkiye’’ diye konuştu. Cem Uzan, Sergen'in yanı sıra Oğuz, Aykut ve Halilagiç ile de görüştü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!